ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Αγαπητοί γονείς/ κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη, 28-9-2023 θα γίνει κανονικά η έναρξη των δια ζώσης μαθημάτων του σχολείου μας. Οι μαθητές/-ήτριες θα προσέλθουν με τις τσάντες τους στο σχολείο μας  στις 8:00 – 8:15 π.μ. Η αποχώρηση των μαθητών/-τριών θα γίνει στις 13:15 μ.μ.

Οι μαθητές/-ήτριες που είναι εγγεγραμμένοι/-ες στο Ολοήμερο θα παραμείνουν, καθώς το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα εφαρμοστεί κανονικά. Για τον σκοπό αυτό όσοι/-ες μαθητές/-ήτριες θα παραμείνουν στο Ολοήμερο, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τις τσάντες τους με το φαγητό τους.

Η Πρωινή Ζώνη (7:00 – 8:00 π.μ.) δε θα λειτουργήσει.

Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της σχολικής ζωής στις 9:30 π.μ.

Παρακαλούνται οι γονείς/ κηδεμόνες των μαθητών/-τριών της Α΄ τάξης να παραμείνουν στον χώρο του Σχολείου μας κατά την 1η διδακτική ώρα για την κατανομή των μαθητών/-τριών στα τμήματα.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 36ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας εύχονται σε όλους/-ες τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και σε όλους τους γονείς/ κηδεμόνες

 

ΚΑΛΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και δύναμη!

 

Η Διευθύντρια του 36ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισα

Βασιλική Αργύρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *