Αγιασμός.. Έναρξη Σχολικού Έτους 2022-2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ – 9ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου

Αγαπητοί γονείς
Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2022-23, θα πραγματοποιηθεί στην αυλή  του Νηπιαγωγείου μας, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 9.15π.μ. 

Υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά στο Νηπιαγωγείο μας και φέτος τους μικρούς μας μαθητές και ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά. Οι γονείς, είστε τα πιο σημαντικά πρόσωπα στον κόσμο των παιδιών, και ως πρώτοι δάσκαλοι έχετε τον κυριότερο ρόλο στην διαπαιδαγώγηση και την ανατροφή τους. Γι’ αυτό και σας καλούμε να είστε κοντά στο σχολείο γιατί μόνο μέσα από τη συνεργασία γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών θα μπορέσουμε να απαντήσουμε στις προκλήσεις και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας.

Αυτά που χρειαζόμαστε από εσάς είναι θετική διάθεση, ειλικρίνεια, ευθύτητα και εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη  στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του σύγχρονου Νηπιαγωγείου, ως προθάλαμο για την εκμάθηση  των δεξιοτήτων όπως ενσυναίσθηση, αυτονομία, δημιουργικότητα, κοινωνικοποίηση, αλληλεγγύη, οικολογική συνείδηση, ατομική ευθύνη, καλλιέργεια του υπεύθυνου μελλοντικού πολίτη, που θα γίνουν χρήσιμα εργαλεία για τη διαχείριση της σύγχρονης ζωής στην οποία θα ζήσουν τα παιδιά μας.

Καλή Αρχή και Καλή Σχολική Χρονιά!!