Εγγραφή στο ΠΣΔ – Μαθητές Α’ Τάξης – Επιβεβαίωση διαπιστευτηρίων

Σας ενημερώνουμε πως θα χρειαστεί να φροντίσετε για την εγγραφή των παιδιών που φοιτούν στην Α’ Τάξη, στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, προκειμένου να αποκτήσουν μαθητικό λογαριασμό (όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης), με τον οποίο θα μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης της τάξης τους (e-me ή eclass). Οι μαθητές των υπολοίπων τάξεων χρειάζεται να επιβεβαιώσουν τα διαπιστευτήριά τους (στοιχεία πρόσβασης) στο ΠΣΔ.

Η εγγραφή των μαθητών/μαθητριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο γίνεται μέσω του ιστοτόπου https://register.sch.gr/students/admins/studentsNew.php.

Αναλυτικές οδηγίες για την εγγραφή στο υπάρχουν στον σύνδεσμο –> https://register.sch.gr/students/docs20/StudentsRegisterHelp.pdf

Σε περίπτωση που έχουν ξεχαστεί τα στοιχεία πρόσβασης θα πρέπει να γίνει ανάκτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο https://register.sch.gr/password/reset_password/

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά όσα θα δείτε στο τέλος της διαδικασίας εγγραφής των μαθητών/τριών για τα προσωπικά δεδομένα και μετά να επιλέξετε το πλαίσιο (τετραγωνάκι) συναίνεσης. Να αποθηκεύσετε ή να εκτυπώσετε το τελικό έντυπο με τα στοιχεία εγγραφής για μελλοντική χρήση.

Οδηγίες για την χρήση των πλατφορμών τηλεκπαίδευσης θα βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα!