Λειτουργία σχολείου: Υποτμήματα – Ολοήμερο – Κυλικείο

Σύμφωνα με τις οδηγίες, τα υποτμήματα θα δομηθούν βάσει αλφαβητικής σειράς, το κυλικείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους και το ολοήμερο πρόγραμμα προς το παρόν δεν θα λειτουργήσει.

Την 1η εβδομάδα το 1ο υποτμήμα κάθε τμήματος θα λειτουργήσει Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή, ενώ το 2ο υποτμήμα κάθε τμήματος Τρίτη και Πέμπτη. Κάθε επόμενη εβδομάδα η λειτουργία των υποτμημάτων θα αντιστρέφεται.

Τμήμα Υποτμήματα κατά αλφαβητική σειρά
Α Υποτμήμα 1ο Υποτμήμα 2ο
Από Α μέχρι και Μ Από Ν μέχρι και Ω
Β Υποτμήμα 1ο Υποτμήμα 2ο
Από Α μέχρι και Μ Από Ν μέχρι και Ω
     
Γ1 Υποτμήμα 1ο Υποτμήμα 2ο
Από Α μέχρι και Κ Από Λ μέχρι και Ω
Γ2 Υποτμήμα 1ο Υποτμήμα 2ο
Από Α μέχρι και Ν Από Ξ μέχρι και Ω
ΣΤ1 Υποτμήμα 1ο Υποτμήμα 2ο
Από Α μέχρι και Λ Από Μ και Ω
ΣΤ2 Υποτμήμα 1ο Υποτμήμα 2ο
Από Α μέχρι και Λ Από Μ και Ω

Επαναλειτουργία σχολείου

Ενημέρωση σχετικά με την επαναλειτουργία σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης μετά τη λήξη της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας τους.

Δείτε την εγκύκλιο

Δείτε το ΦΕΚ

Εγγραφή στην ψηφιακή τάξη

Όταν θα επισκεφθείτε τους συνδέσμους των ψηφιακών τάξεων, τους οποίους θα βρείτε στην 2η σελίδα του email που έχει αποστείλει το σχολείο στους γονείς , θα μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας εξ ΑΕ. Αναλόγως την πλατφόρμα που έχει επιλέξει ο κάθε εκπαιδευτικός, θα οδηγηθείτε, είτε στην e-me, είτε στην eclass, όπου θα συνδεθείτε με τους κωδικούς που έχετε λάβει από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) για το παιδί… Ακολουθούν σύντομες οδηγίες: (περισσότερα…)

Ενημέρωση για εξ ΑΕ

Σας ενημερώνουμε, ότι έχει αποσταλεί ενημέρωση στις δ/νσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας παρείχατε, για την μέχρι στιγμής λειτουργία των ψηφιακών τάξεων στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (εξ ΑΕ) e-me και eclass, τις επίσημες πλατφόρμες ασύγχρονης εξ ΑΕ, οι οποίες διατίθενται από το Υπουργείο Παιδείας σε εκπαιδευτικούς και μαθητές. (περισσότερα…)

Συμπλήρωση φόρμας συλλογής στοιχείων

Σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει, παρακαλούμε τους γονείς,  να συμπληρώσετε την  φόρμα στον σύνδεσμο  https://forms.gle/Bq8aoMxhnbVRFvhz9

Το παραπάνω κρίνεται αναγκαίο ως ενέργεια διευκόλυνσης της επικοινωνίας μας, αλλά και για την ταχύτερη ταξινόμηση ορισμένων στοιχείων που απαιτούνται για τις διαδικασίες υλοποίησης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Έναρξη Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης

Από Δευτέρα 30-04-2020 και κάθε πρωί στις 10.00 από την ΕΡΤ2, η εκπαιδευτική τηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας επιστρέφει στη δημόσια τηλεόραση, ανανεωμένη και προσαρμοσμένη στη σύγχρονη πραγματικότητα και τις ιδιαίτερες ανάγκες της εποχής.  Διαθέσιμο και στο WebTV https://webtv.ert.gr/shows/mathainoume-sto-spiti/

(περισσότερα…)

Ανακοίνωση για εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Για να είναι δυνατή η πρόσκληση των μαθητών από τους εκπαιδευτικούς ώστε να γίνουν μέλη της ψηφιακής τους τάξης, θα πρέπει να έχουν συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά στις e-me και eclass με χρήση των διαπιστευτηρίων (όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης) που τους αποδόθηκαν κατά την εγγραφή τους στο ΠΣΔ.

(περισσότερα…)