Χρήση πλατφόρμας εξ ΑΕ (e-me και eclass | η-τάξη)

Για υλοποίηση της ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, χρησιμοποιούνται δύο πλατφόρμες που διατίθενται από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων σε όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες και τους/τις εκπαιδευτικούς: η e-me και η eclass (η-τάξη)

Πριν ξεκινήσει κανείς να χρησιμοποιήσει τα παραπάνω εργαλεία, είναι πάρα πολύ σημαντικό να διαβάσει σχολαστικά τις οδηγίες

Πολύ πιθανό, λόγω του μεγάλου φόρτου κίνησης και απότομης αύξησης των χρηστών, και καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες αναβαθμίσεις και επεκτάσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες στις δικτυακές υποδομές του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου όπου και φιλοξενούνται e-me και eclass, να παρατηρούνται καθυστερήσεις στους χρόνους απόκρισής τους. Ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής πρέπει να έχουμε υπομονή. Ελπίζουμε γρήγορα τα προβλήματα να επιλυθούν και να έχουμε όλοι μας μια καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.