Διαδικτυακή συνάντηση!

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

 «ΞΕΡΩ ΤΙ ΖΗΤΑΩ» Η πρόληψη της χρήσης καπνού, αλκοόλ και άλλων εξαρτησι1

Το Link της διεύθυνσης θα σας σταλεί στα προσωπικά σας mail.Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση!

Καλωσόρισες 2022!

Στην παρακάτω παρουσίαση ακούμε τραγούδια για τους μήνες του χειμώνα, παραμύθια που σηματοδοτούν τον Γενάρη, παροιμίες και πολλά πολλά παιχνίδια και κουίζ! Επιλέξτε την παρακάτω εικόνα για να ανοίξει η παρουσίαση.

gruss zum neujahr 2022 als gif animation 20211103 1357987265

Περιηγηθείτε και σε δύο ακόμη επίκαιρα άρθρα με θέμα τον χειμώνα  (κάντε αριστερό κλικ στη λέξη χειμώνας).

Μια χειμωνιάτικη εικόνα γεμάτη τραγούδια, παραμύθια, δραστηριότητες, παιχνίδια! Ήρθε η ώρα να περιηγηθείτε και να ανοίξετε όλα αυτά τα μικρά σύμβολα…κρύβονται μικροί θησαυροί για την όμορφη εποχή του χειμώνα. Καλή διασκέδαση!

Tubes gifs bonhomme de neige - Balades comtoises | Vintage christmas, Christmas postcard, Christmas ornaments

GIF black mass - animated GIF on GIFER

Εργαστήριο δεξιοτήτων- Ρομποτικής-“Οι μικροί Εξερευνητές”

Συνεχίζουμε με τον δεύτερο θεματικό κύκλο “Δημιουργώ και Καινοτομώ – Δημιουργική σκέψη και πρωτοβουλία”. Το θέμα του είναι η Ρομποτική και έχει τίτλο “Οι μικροί Εξερευνητές”. Oι «Μικροί Εξερευνητές» είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα STEM-STE(Α)M (Science, Technology, Engineering, το Α αναφέρεται σε όλα τα αντικείμενα συμπεριλαμβανόμενης και της τέχνης-Art, Mathematics) και αποσκοπεί στο να προετοιμάσει τους μαθητές της προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας να αναπτύξουν δεξιότητες απαραίτητες για το μελλοντικό ρόλο τους ως πολίτες του κόσμου. Βρισκόμαστε στο τέταρτο εργαστήριο δεξιοτήτων και σας παραθέτουμε δύο συνεργατικούς πίνακες padlet με τις αναρτήσεις μας μέχρι τώρα. Το εργαστήριο δεξιοτήτων ολοκληρώνεται τέλη Ιανουαρίου. Τα padlet θα εμπλουτίζονται με καινούριες αναρτήσεις, γι΄αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Στο padlet αυτό εντοπίσαμε στον χάρτη τα πέντε μνημεία, ταξιδέψαμε μέχρι εκεί και μάθαμε πληροφορίες !

Μετάβαση στο padlet.com

222

Δίπλα στην κοινοποίηση, επάνω δεξιά, υπάρχει ένα τετραγωνάκι με βέλος, επιλέξτε το για να μεγαλώσει η οθόνη του padlet.

Στο παρακάτω  padlet ξεκινάμε με τον πρώτο εννοιολογικό μας χάρτη, το μουσικό σύνθημα των εργαστηρίων, τη βοήθεια της Ellie the elephant καθώς ταξίδεψε στις χώρες αυτές και είχε να μας πει πολλά, τα μηνύματα της ξεναγού, τους γρίφους της, τις απαντήσεις μας και τόσα άλλα!

Μετάβαση στο padlet.com