Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ-ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ!

Ελάτε να δούμε τις ωραιότερες στιγμές της χρονιάς που πέρασε, να θυμηθούμε παρέα τις δημιουργίες μας, τις δράσεις μας!

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ…

 

Γυμνάσιο Νάουσας Πάρου - ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Καλοκαιρινές Ευχές! « 13ο/12Θέσιο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

 

Εξερευνώντας τον βυθό της θάλασσας και τα μυστικά του…

Καθαρή ή βρώμικη θάλασσα θα επιλέξετε φέτoς για τα μπάνια σας; Δείτε και επιλέξτε. Εμείς τις ζωγραφίσαμε για σας! Η επιλογή αλλά και η ευθύνη είναι δική σας!

Τι άλλο ανακαλύψαμε στον βυθό της θάλασσας…κάτι φιλικό και πολύ αγαπητό, δείτε!

Made with Padlet

Aνοιξιάτικες δημιουργίες!

Σ’αυτόν τον πίνακα θα γίνονται οι αναρτήσεις των ανοιξιάτικων έργων σας! Βάζουμε στόχο να γεμίσει ο πίνακας από τις δημιουργίες σας…σας περιμένουμε!

Oι ανοιξιάτικες εργασίες μας έγιναν βιβλίο και σας το αφιερώνουμε! (Επάνω αριστερά έχει μια ρύθμιση για αυτόματο ξεφύλλισμα)

Και άλλο ένα βιβλιαράκι με τις ανοιξιάτικες δημιουργίες μας στο link που ακολουθεί:  https://read.bookcreator.com/DmeGFJjF7BPRcewdFFiHDOAMtGB3/mJY6lq2OTnieB90zPSK8zA

 

Made with Padlet

Έλα κάτσε να σου πω…παραμύθι κλασικό «O Koντορεβυθούλης»

To πολιτιστικό πρόγραμμα συνεχίζεται μ’ένα ακόμη παραμύθι, τον Κοντορεβυθούλη, ακούστε την αφήγηση από τη Θεία Λένα, δείτε το βιντεάκι, βρείτε τις διαφορές και τις ομοιότητες ανάμεσα στις δύο εκδοχές της ιστορίας, βάλτε τις εικόνες στη σειρά, αναδιηγηθείτε το παραμύθι και παίξτε με τον ήρωα: βρείτε τις διαδρομές, τις κοντινές, τις μακρινές, μετρήστε βήματα, φτιάξτε τη διαδρομή με πέτρες και βελάκια…τέλος γεμίστε τα σακούλια με τα φλουριά που κέρδισε με την αξία του από τον βασιλιά!


Μετάβαση στο sway.office.com.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ

Και ξεκινάει το παραμύθι το ομαδικό (Τμήμα 2)
Μια φορά και έναν καιρό…
Παρακαλούμε πολύ στον τίτλο πριν το όνομά σας να βάζετε τον αμέσως επόμενο αριθμό από αυτόν που προηγήθηκε, ώστε να διατηρηθεί η συνέχεια του  παραμυθιού (η ζωγραφιά που αντιστοιχεί στο μαγητοφωνημένο αρχείο να είναι με τον ίδιο αριθμό)

Made with Padlet
https://padlet.com/froudinak/y7lsfcm4aiytlpmp

 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΑΚΙ…

Είστε έτοιμα παιδιά; Πατήστε τις τρεις μικρές τελίτσες, το μικρόφωνο και αποθηκεύστε! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το βίντεο, αρκεί να μη φαίνεται το πρόσωπό σας, μπορείτε ακόμη κατά την εγγραφή του βίντεο να εστιάσετε στη ζωγραφιά του παιδιού, έτσι μ’αυτόν τον τρόπο δε θα χρειαστεί να κάνετε δεύτερη ανάρτηση με αρχείο εικόνας.(τμήμα 1, Δώρα, Αγγελική)

Παρακαλούμε πολύ να βάζετε τον αμέσως επόμενο αριθμό από την τελευταία ανάρτηση γιατί αλλιώς το παραμύθι μας θα γίνει μαλλιά κουβάρια…επίσης να βάζετε τον ίδιο αριθμό και στην εικόνα που ανεβάζετε!(μαγνητοφωνημένο αρχείο  και εικόνα με τον ίδιο αριθμό)

Made with Padlet