Εργαστήρια Δεξιοτήτων

Νοέ 20213

Καλησπέρα,

Με αφορμή τη φετινή εφαρμογή των «Εργαστηρίων Δεξιοτήτων » στο Νηπιαγωγείο μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το ΕΤΗΣΙΟ σχέδιο δράσης της σχολικής μας μονάδας όπως αυτό συντάχθηκε από τον σύλλογο διδασκόντων.

Το σχέδιο δράσης θα ακολουθηθεί από ΟΛΑτα τμήματα του νηπιαγωγείου και αποτελείται από 4 θεματικές ενότητες.

*Ξεκινάμε με την θεματική ενότητα ΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ-ΕΥ ΖΗΝ. Από την υποενότητα «Αυτομέριμνα » θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα » Γνωριμία με το ανθρώπινο σώμα» από 11 Οκτωβρίου- 30 Νεμβρίιου.

*Στη συνέχεια ακολουθεί η θεματική ενότητα ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Από την υποενότητα «Κλιματική αλλαγή – Φυσικές καταστροφές» θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα » Προστατέψτε το δάσος είναι πηγή ζωής» από 1η Δεκεμβρίου – 9 Φεβρουαρίου.

*Επόμενη ενότητα είναι η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩ. Από την υποενότητα «Ανθρώπινα δικαιώματα- Συμπερίληψη» θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα «Κι αν ήμουν εγώ;» από 10 Φεβρουαρίου- 31 Μαρτίου.

*Τελευταία ενότητα για το σχολικό έτος θα είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ . Από την υποενότητα «Δημιουργώ και καινοτομώ- Ψηφιακές δεξιότητες» θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα «Και η γη γυρίζει» από 1η Απριλίου – 31 Μαϊου.

Τα προγράμματα Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και οι δραστηριότητες τους εντάσσονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα του νηπιαγωγείου με 3 διδακτικές ώρες την εβδομάδα.

Η ενημέρωση για την πορεία των εργαστηρίων, θα γίνεται από τους εκπαιδευτικούς του κάθε τμήματος. Για οποιαδήποτε ερώτηση και απορία απευθύνεστε στον εκπαιδευτικό του τμήματος του παιδιού σας.

Η συνεργασία σας είναι πολύτιμη και θεωρείται απαραίτητη.

Ευχαριστούμε,
Οι νηπιαγωγοί.

από κάτω από: Γενικά| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εργαστήρια Δεξιοτήτων    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

Εδώ θα αναρτηθεί η περιγραφή για το σχολείο, π.χ. την ιστορία του, τους χώρους του, τις υποδομές και τον εξοπλισμό της σχολικής μονάδας.
(υπο κατασκευή)

Χάρτης και πλήρη στοιχεία του σχολείου

European Radio Logo
Νοέμβριος 2021
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Σκακιστική άσκηση

Translate

Πρόσφατα σχόλια



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων