ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ.

https://www.youtube.com/watch?v=1B2_ebEeAFA

Το τραγούδι είναι από τη χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Όπου υπάρχει αγάπη.

Επιμέλεια βίντεο Γριτσοπούλου Φωτεινή.   Στίχοι -Μουσική Στέφανος Βαρελάς.

Το δικό μου λουλούδι!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=mFWQgxXM_b8

 

Η Άνοιξη είναι εδώ και σας καλωσορίζουμε στην αναγέννηση της.

Ακούστε τη μουσική του Vivaldi Άνοιξη και όπως το κάθε λουλούδι της φύσης είναι ξεχωριστό και μοναδικό

ζωγραφίστε το δικό σας μοναδικό, ιδιαίτερο και προσωπικό λουλούδι που να μην μοιάζει με κανένα άλλο. Δώστε του ένα δικό του μοναδικό όνομα με πολλά χρώματα.

Να σας δώσουμε μία εικαστική τεχνοτροπία για το λουλούδι σας: Ζωγραφίστε πρώτα το λουλούδι σας με κηρομπογιά και  έπειτα ζωγραφίστε το φόντο με χρώματα από νερομπογιές. Έτσι θα δείτε τις ιδιότητες του κεριού και του νερού μαζί. Διασκεδάστε με τα χρώματα και περιμένουμε να μας στείλετε τις δημιουργίες σας!!!!

 

Ένα τραγούδι για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου , την Άνοιξη.

https://www.youtube.com/watch?v=tdGtFvEJqnM  

 

  1. Ένα τραγούδι για την Άνοιξη από την ομάδα δημιουργίας εκπαιδευτικού λογισμικού Kidmedia σε στίχους και μουσική του Παγκράτη Παυλίδη.

Σε λίγες μέρες θα αλλάξουν όλα.

Καλησπέρα αγαπητά μας παιδιά, δυστυχώς θα πρέπει να παραμείνουμε σπίτι,για λίγο ακόμα. Πρέπει όλοι μικροί και μεγάλοι να κάνουμε υπομονή, ούτε και σε εμάς αρέσει να καθόμαστε στο σπίτι , μας λείπουν τα χαμογελαστά σας πρόσωπα,οι φωνές σας ,οι γκρίνιες σας ,μας λείπουν οι σκανταλιές σας, τώρα δεν έχουμε ποιόν να μαλώσουμε. Σας στέλνουμε την ιστοσελίδα μας για  να σας κρατάει συντροφιά, αργήσαμε λίγο , γιατί έπρεπε να φτιαχτεί από την αρχή . Τις επόμενες μέρες θα σας στείλουμε περισσότερα πράγματα να κάνετε, ελπίζουμε να σας αρέσει και να σας απασχολήσει δημιουργικά  ,τις δύσκολες αυτές ημέρες που τις περνάμε κλεισμένοι στα σπίτια μας μακριά από τους δικούς μας ανθρώπους και τους  φίλους μας.

Ευχόμαστε να ανταμώσουμε γρήγορα και να τα πούμε από κοντά,  όπως και να έχει όμως έχουμε πολλά να θυμόμαστε από το σχολείο μας.

Να περνάτε καλά και να είστε όλοι καλά.

Παραμύθι.

https://blogs.sch.gr/2nipnafpl/files/2020/04/Η-Λίτσα-η-Πορτοκαλίτσα-και-το-χιόνι.pdf

Το παραμύθι που θα διαβάσετε , γράφτηκε από την κα Γιώτα για τα παιδιά του 1ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου,τα παιδιά το εικονογράφησαν και το δημοσιεύσαμε στο Κέντρο

Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ν. Κίου. Τις επόμενες μέρες θα γραφτεί ένα καινούριο παραμύθι  για τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου. Διαβάστε το παραμύθι με κάποιον μεγάλο ή και το μεγαλύτερο αδερφάκι σας και ζωγραφίστε ότι σας εντυπωσίασε περισσότερο.

Μπορείτε να μας στείλετε ,εάν θέλετε τις ζωγραφιές σας. θα χαρούμε πολύ να τις δούμε και ετοιμαστείτε να εικονογραφήσετε το δικό σας παραμύθι.

Ανακοίνωση για τα παιδιά που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο μας.

Αγαπητά μας παιδιά, μας λείπετε και είμαι σίγουρη ότι και σε σας λείπει το σχολείο σας ,
οι φίλοι σας και οι κυρίες σας.
Πρέπει όμως να μείνουμε στο σπίτι για το καλό όλων μας.Αποφασίσαμε λοιπόν να φτιάξουμε
αυτήν την ιστοσελίδα και να τα λέμε μεταξύ μας, μέχρι να γυρίσουμε πίσω στην καθημερινή μας ζωή.
Ως τότε όμως θα κάνουμε όλοι μας ΥΠΟΜΟΝΉ!!!!