Επάνοδος στο νηπιαγωγείο μας….

https://safeYouTube.net/w/EkNH
Αγαπητοί γονείς, η Δευτέρα και η Τρίτη θα είναι η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά από πολύ καιρό. Τα παιδιά θα εναλλάσσονται καθώς ο αριθμός των παιδιών υπερβαίνει τα 15. Ο χωρισμός των τμημάτων έγινε βάσει των εγγραφέντων μαθητών και αλφαβητικά.
8:15 -8:30 είναι η ώρα προσέλευσης
13:00 η αποχώρηση
Δεν θα λειτουργήσει το ολοήμερο
Ανυπομονούμε να έρθουν τα παιδάκια μας και να συνεχίσουμε ότι είχαμε αφήσει. Βέβαια θα έχουμε μερικούς νέους κανόνες πολύ σημαντικούς και λίγο αλλαγμένο το σχολείο μας. Αλλά εμείς πάλι θα περάσουμε όμορφα.
Θα μιλήσουμε για τις αποστάσεις, για το πλύσιμο των χεριών, για τα παιχνίδια και τα άλλα αντικείμενα που έχουμε στο σχολείο μας.
Το κάθε παιδί θα έχει στην τσαντούλα του εκτός από φαγητό και νερό, την προσωπική του κασετίνα με τα χρώματά του!!!
Θα περιμένουμε με αγωνία τα παιδάκια μας.Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση