2o Γενικό Λύκειο Πάτρας

Πρόσκληση εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων σε Ημερίδα με θέμα: «ΤΡΕΞΙΜΟ & ΥΓΕΙΑ», 03/03/2024, και στον 2ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας, 07/04/2024

Η Δ/νση Δ/βάθμιας Εκπ/σης Αχαΐας δια της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας προσκαλεί τους/τις εκπαιδευτικούς, μαθητές/τριες και γονείς στην Ημερίδα – ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Τρέξιμο και υγεία: Συμβουλές σε συστηματικούς και νέους δρομείς», η οποία διοργανώνεται από  τον  Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024  στις 18:00-20.00, στο My Way Hotel & Events (Λεωφ. Όθωνος-Αμαλίας 16).

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του επικείμενου 2ου Διεθνούς Ημιμαραθώνιου Πάτρας, που θα γίνει την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, ο οποίος διοργανώνεται από το σωματείο Α.Ο. ΠΕΛΟΨ και την εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Περιλαμβάνει τη διεξαγωγή των αποστάσεων του ημιμαραθωνίου (21 χλμ.), των 5 χλμ. και 1.000 μ. για παιδιά 6 έως 12 ετών. Η διοργάνωση του 2ου Ημιμαραθώνιου Πάτρας έχει την έγκριση διεξαγωγής από τoν ΣΕΓΑΣ, την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΣΕΓΑΣ και της World Athletics, ενώ και οι δύο διαδρομές είναι πιστοποιημένες από την AIMS… (βλ. συνημμένα αρχεία)

Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα της Ημερίδας.

Παρακαλούνται οι Διευθύντριες/ντές των σχολικών μονάδων της Δ.Δ.Ε. Αχαΐας να  ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς, και ιδιαίτερα της Φυσικής Αγωγής, τους συλλόγους γονέων/κηδεμόνων και τους/τις μαθητές-τριες των σχολείων τους.

 

 

 

  Δ/ΝΣΗ Δ/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ                   

  ΤΜΗΜΑ Ε΄ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ                   

                   ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ

Υπεύθυνη:  Θωμοπούλου Ιωάννα

Γιαννιτσών 5 & Ηπείρου, 26223 Πάτρα

Τηλ. : 2610-465837 – Φαξ: 2610-465836

E-mail: health-promotion@dide.ach.sch.gr

website: https://blogs.sch.gr/healthpr/

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *