2 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

      KENTRO YGEIAS 4

        Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος του Υπουργείου Υγείας «Δράσεις Αγωγής Υγείας  Παρεμβάσεις σε Μαθητικό Πληθυσμό Σχολικού έτους 2024-2025» πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στους μαθητές της Γ’ τάξης του σχολείου μας. Η ενημέρωση έγινε από τις κυρίες Κολλάρη Θάλεια και Σαγώνα Ελένη, μαίες του Κέντρου Υγείας Φλώρινας και το θέμα ήταν “Μεγαλώνοντας αλλάζω. Τι μου συμβαίνει; για αγόρια και κορίτσια”.

        Η πρωτοβουλία για τη δράση αυτή ήταν της νοσηλεύτριας του σχολείου μας κας Παρπουτζίδου Μελπομένης. Οι μαθητές με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά με ερωτήσεις.

         Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστούν τις κυρίες αλλά και τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Φλώρινας κο Πέρκα Απόστολο για τη διάθεση τους.

 

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας

KENTRO YGEIAS 3 KENTRO YGEIAS 2 KENTRO YGEIAS 1

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων