2 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η ώρα της Γης: Δώσε μια ώρα για το δάσος

        gTQEVhrh

 H Ώρα της Γης είναι μία παγκόσμια δράση που διοργανώνεται από το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF) μία φορά τον χρόνο στα τέλη Μαρτίου, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους, τις κοινότητες, τις επιχειρήσεις και τους κρατικούς φορείς, να σβήνουν τoν μη απαραίτητο ηλεκτρικό φωτισμό για εξήντα λεπτά, από τις 8:30 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ., ώστε να εξοικονομείται ενέργεια, σε μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας υπέρ της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

           Μετά από μία χρονιά που χαρακτηρίστηκε ως η θερμότερη παγκοσμίως και με την αποτίμηση των καμένων εκτάσεων στην Ελλάδα να υπολογίζεται σε 1,7 εκατ. στρέμματα, η φετινή «Ώρα της Γης» εστιάζει στο δάσος.

«ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2024»: Η μεγαλύτερη ώρα για τη Γη Φέτος, ας αφιερώσουμε μία ώρα για τον πλανήτη και τα δάση μας!

          Για μία ώρα ακριβώς, αξιοθέατα, σημαντικά μνημεία, φορείς και επιχειρήσεις σε όλο τον πλανήτη θα σβήσουν συμβολικά τα φώτα, αναδεικνύοντας την επιτακτική πλέον ανάγκη για προστασία του κοινού μας σπιτιού, του πλανήτη!

          Αυτό το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, στις 20:30,  σβήνοντας συμβολικά τα φώτα για μία ώρα στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του πλανήτη μας. 

           Αυτή η μία ώρα που θα αφιερώσεις στη φύση εσύ αλλά και εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο σηματοδοτεί τη σημαντικότερη ώρα για τον πλανήτη, αλλά και τον άνθρωπο.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων