ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε πως από τη Δευτέρα 1/6/2020 επαναλειτουργούν τα Δημοτικά Σχολεία.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, οι μαθητές κάθε τμήματος θα κατανεμηθούν σε δύο (2) υποτμήματα. Την 1η εβδομάδα το 1ο υποτμήμα θα προσέρχεται σχολείο Δευτέρα- Τετάρτη – Παρασκευή και το 2ο υποτμήμα Τρίτη – Πέμπτη. Τη 2η εβδομάδα αντίστροφα.

Η προσέλευση των μαθητών θα γίνεται αυστηρά από 8:00 έως 8:15. Οι γονείς/κηδεμόνες θα παραδίδετε τα παιδιά στην είσοδο του σχολείου και θα αποχωρείτε. Δεν επιτρέπεται η είσοδός σας στο χώρο του σχολείου. Η αποχώρηση θα γίνεται κατά τον ίδιο τρόπο τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.

Επίσης δε θα λειτουργεί το κυλικείο, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίστε τα παιδιά να έχουν μαζί τους κολατσιό και νερό.

Απαραιτήτως τα παιδιά πρέπει να έχουν δικά τους σχολικά είδη (μολύβια, γόμες, ξύστρες, κ.λ.π.) γιατί απαγορεύεται η ανταλλαγή αυτών των ειδών.

Σ’αυτό το διάστημα έχετε την επιλογή να μη φοιτήσει το παιδί σας, αν κατά την κρίση σας συντρέχουν λόγοι υγείας στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Σ’ αυτή την περίπτωση σας παρακαλούμε να μας προσκομίσατε σχετική Υπεύθυνη Δήλωση το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 4/6/2020.

Το σχολείο έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγιεινή και την ασφάλεια των μαθητών σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Καλή μας επαναλειτουργία!

Με εκτίμηση

                                        Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.