Ανακοίνωση για κολύμβηση στη Γ΄ Τάξη.

Όσοι από τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Γ΄ Τάξης έχετε δηλώσει (την προηγούμενη χρονιά) ότι επιθυμείτε φέτος, τα παιδιά σας να συμμετάσχουν στο μάθημα της κολύμβησης, θα πρέπει την Τετάρτη 20/12/2023, την ημέρα που θα δοθεί από τους εκπαιδευτικούς η βαθμολογία του Α΄ Τριμήνου, να έρθετε λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα 13:20΄ ώστε να σας δώσουμε τις οδηγίες – ενημέρωση για το συγκεκριμένο μάθημα. Ο λόγος που σας το ζητάμε έτσι εσπευσμένα είναι (μας ενημέρωσαν την Παρασκευή 15/12/2023) ότι την πρώτη ημέρα λειτουργίας του σχολείου μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 8:15΄ ξεκινάει το πρόγραμμα, που σημαίνει ότι θα έρθει λεωφορείο, από την Περιφερειακή Δ/νση Π.Ε. Αττικής, που θα μεταφέρει εκπαιδευτικούς και μαθητές στο κολυμβητήριο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ_ΓΟΝΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 13/12/2023

     1. Ανακοίνωση – Ενημέρωση

Σας ενημερώνουμε ότι κάθε Τετάρτη 08:00΄ με 13:00΄, έως το τέλος της σχολικής χρονιάς,  θα βρίσκεται ψυχολόγος στο σχολείο μας, η κυρία Άννα Μαρία Μιχαηλίδη. Όποιος από τους γονείς ή κηδεμόνες του σχολείου, ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί της,  μπορεί την ημέρα και τις ώρες που αναφέραμε, να της τηλεφωνήσει,  ώστε να κανονίσει συνάντηση (2109707510).

    2. Ανακοίνωση – Ενημέρωση

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 19/12/2023 το σχολείο μας θα συμμετάσχει στον καθιερωμένο εκκλησιασμό, λόγω των Χριστουγέννων, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου τις δύο πρώτες πρωινές ώρες. Όποιος/α από τους γονείς ή κηδεμόνες δεν επιθυμεί να συμμετάσχει το παιδί του, θα το αναφέρει στην δήλωση την οποία θα πάρουν τα παιδιά από τους εκπαιδευτικούς και θα παραμείνει σχολείο τις ώρες αυτές ή θα το φέρει σχολείο στις 10:00΄. Στη συνέχεια το πρόγραμμα του σχολείου θα τηρηθεί κανονικά.

3. Ανακοίνωση – Ενημέρωση

Την Τετάρτη 20/12/2023 στις 13:30΄ θα δοθούν οι βαθμοί του Α΄ τριμήνου από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων. Στα τμήματα της Α΄ και Β΄ τάξης, τα οποία δεν παίρνουν βαθμολογία, θα γίνει μόνο ενημέρωση από του εκπαιδευτικούς. Η παρουσία σας θεωρείται απαραίτητη.