Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε  χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στο χώρο του νηπιαγωγείου μας. Οι γονείς, τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί με μεράκι, όρεξη και φαντασία δημιούργησαν όμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Στο τέλος οι μικροί μαθητές γεύτηκαν  τις λιχουδιές που ετοίμασαν οι γονείς τους. Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας για την όμορφη δράση.

Παρακολούθηση Θεατρικής Παράστασης

Παρακολουθήσαμε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 τη θεατρική παράσταση τα «Χρυσά Κουπιά» της Μαρίας Παπαγιάννη στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Η παράσταση συγκίνησε και ενθουσίασε τους μαθητές/τριες μας.

Πολυτεχνείο

Επέτειος πολυτεχνείου

Νοέμβρης και σηκώσαμε

τη λευτεριά στα χέρια

και της ειρήνης πέταξαν

χιλιάδες περιστέρια.

Γιάννης Ρίτσος

Οι δημιουργίες των μαθητών/τριών μας.

 

Συμμετοχή στο Βιωματικό Εργαστήρι “Ελιάς”.

Την Πέμπτη 15-11-2023 το νηπιαγωγείο μας πραγματοποίησε διδακτική εκπαιδευτκή επίσκεψη στο αγρόκτημα βιωματικής εκπαίδευσης “Χώρα” και συμμετείχε στο εργαστήρι “Ελιάς”. Ήταν μια όμορφη εμπειρία και οι μικροί μαθητές μας έμειναν ενθουσιασμένοι.

Δανειστική Βιβλιοθήκη

«Κυρία πότε θα ξεκινήσει η Δανειστική Βιβλιοθήκη»; Και… ήρθε η στιγμή που τόσο περιμένανε. Οι μαθητές/τριες μας αφού πρώτα συζητήσαμε τους κανόνες της δανειστικής βιβλιοθήκης, διάλεξαν το βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του νηπιαγωγείου μας, συμπλήρωσαν το φύλλο  δανεισμού, ζωγράφισαν το διακριτικό καρτελάκι για την τσάντα που θα έβαζαν το βιβλίο  και είναι έτοιμοι για πολλά ταξίδια στη χώρα των παραμυθιών!

 

 

 

8 Νοεμβρίου γιορτή Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ

8 Νοεμβρίου γιορτή Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας.

Φτιάξαμε τα αεροπλάνα μας και πετάξαμε ψηλά. Όταν πετάς από ψηλά, μοιάζει ο κόσμος ζωγραφιά…….

31 Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης

Συζητήσαμε με τα παιδιά την έννοια της Αποταμίευσης, μάθαμε σχετικές παροιμίες, διαβάσαμε το μύθο: “Η αρπαγή της Ευρώπης” και φτιάξαμε τους δικούς μας κουμπαράδες!

28η Οκτωβρίου

Εστολίσαμε την τάξη με ωραία σημαιάκια …….

Χρόνια Πολλά!