Συγκέντρωση σχολικού υλικού για τους μαθητές των σχολείων των πληγέντων περιοχών της Εύβοιας 

 

Το Σχολείο μας, μετά από ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων και λαμβάνοντας υπόψη το παρακάτω έγγραφο της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, στηρίζει την πρωτοβουλία της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζωής Μακρή για τη συγκέντρωση σχολικού υλικού για τους μαθητές των σχολείων των πληγέντων περιοχών της Εύβοιας από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

“H Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ανταποκρινόμενη  πρόθυμα  στην πρόταση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζωής Μακρή και παράλληλα πρωτοστατώντας σε μια πράξη ανθρωπισμού και αλληλεγγύης η οποία αφορά στην εκπαιδευτική μας οικογένεια, συμμετέχει στο συμβολικού όσο και ουσιαστικού χαρακτήρα εγχείρημα υποστήριξης με τη συγκέντρωση σχολικού υλικού για τους μαθητές των σχολείων των πληγέντων περιοχών της Εύβοιας κατά τη φετινή σχολική χρονιά.

Οι σχολικές μονάδες της Δ/νσης  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για μια ακόμη φορά πρωτοστατούν σε μια δράση έμπρακτου ανθρωπισμού, συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας προς τους συνανθρώπους μας οι οποίοι βίωσαν την  οδυνηρή περιπέτεια των πυρκαγιών και εύχονται αυτή η δράση να βρει – και θα βρει – μιμητές απ΄ ολόκληρο το σώμα του εκπαιδευτικού κόσμου της χώρας μας.

Αυτός είναι και ο λόγος  που η Δ/νση  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας μέσω των σχολικών μονάδων της προβαίνει στην  υλοποίηση του εγχειρήματος συλλογής πάσης φύσεως εκπαιδευτικού υλικού, το οποίο θα συγκεντρωθεί στο γραφείο της Δ/νσης μέχρι την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021.”

Παρακαλούμε τους γονείς & κηδεμόνες των μαθητών/τριών του Σχολείου μας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Συγκέντρωση υλικού: Τρίτη 24 Αυγούστου 2021, στο γραφείο του Σχολείου από τις 10:00΄ έως τις 11:00΄π.μ. 

Ευχαριστούμε τους γονείς και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

 

Ζέττα Μακρή Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων

Για ακόμη μια φορά φαίνεται η διάθεση για προσφορά και αλληλεγγύη για την οποία διακρίνεται όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του νομού μας. Γεράσιμε στο πρόσωπό σου ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους σου εκπαιδευτικούς αλλά και τον σύλλογο γονέων για την άμεση, ουσιαστική αλλά και συγκινητική ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα μου. Με την πρώτη ευκαιρία θα σας επισκεφθώ να σας ευχαριστήσω για την βοήθειά σας και από κοντά, έναν προς έναν!