ΓΙΟΡΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

Στις 15 Νοεμβρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της Πέμπτης τάξης μας παρουσίασαν με δρώμενα και με τραγούδια τα γεγονότα της εποχής του Πολυτεχνείου. Η γιορτή ήταν πολύ καλή !!!!! Συγχαρητήρια στους μαθητές της Πέμπτης τάξης ,όπως και στη δασκάλα τους την κ. Μαρία Σκρέτα , καθώς και στη μουσικό του σχολείου μας Μαλλιάκη Αγγελική για την άψογη παρουσίαση!!!!

 

 

ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου μιλήσαμε στο σχολείο μας για τα δικαιώματα των παιδιών και στη συνέχεια κάναμε κάποιες δράσεις . Στην αρχή δείξαμε στα παιδιά video σχετικά με το θέμα κι έπειτα ακολούθησε συζήτηση . Τέλος τα παιδιά ζωγράφισαν και δημιούργησαν καταπληκτικά έργα. Έτσι τα έργα των παιδιών στόλισαν το σχολείο μας κάνοντας τη δική τους γωνιά …..ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!!!!!

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΠΕ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Στις 21 Νοεμβρίου του 2019 το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Μουζακίου στα πλαίσια του προγράμματος της Ε.Ζ << Διατροφή και Αθλητισμός>> .Εκεί οι υπεύθυνοι μας παρουσίασαν το πρόγραμμα Διατροφή και περιβάλλον . Τα παιδιά της Δ’ τάξης παρουσίασαν ένα power point με θέμ τη διατροφή και το περιβάλλον και στη συνέχεια τα παιδιά της Στ ‘ τάξης παρουσίασαν το δικό τους πρόγραμμα της Ανακύκλωσης.Στη συνέχεια τα παιδιά έπαιξαν το παιχνίδι της Ανακύκλωσης . Τους είχαν κάποια απορρίμματα και κουτιά με τα αντίστοιχα υλικά και τα παιδιά έπρεπε να τα τοτοθετήσουν στα σωστά κουτιά . Είχαν δημιουργήσει δύο ομάδες και θα νικούσε αυτή με τα περισσότερα σωστά υλικά .Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και ήταν μία δραστηριότητα πολύ ωραία.

Πριν την επίσκεψή μας στο ΚΠΕ κάναμε μία στάση για ξεκούραση , φαγητό και παιχνίδι στο Παυσίλιπο στην Καρδίτσα . Τα παιδιά καθώς κι εμείς το ευχαριστηθήκαμε γιατί το ετοίμαζαν για τα Χριστούγεννα. Αυτό το θέαμα έπρεπε να το αποτυπώσουμε , έτσι μικροί μεγάλοι γίναμε μοντέλα βγάζοντας αρκετές φωτογραφίες !!! Απολαύστε μας!!!!!!

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

Σήμερα στις 24 Οκτωβρίου 2019 οι μαθητές της Τρίτης , Τετάρτης , Πέμπτης και Έκτης τάξεων του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Πολιτιστικό της Ν. Ιωνίας ένα πρόγραμμα που ήταν αφιερωμένο στα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου . Υπήρχε ένα πολύ πλούσιο φωτογρφικό υλικό καθώς και το πρόγραμμα το έντυσε μουσικά η φιλαρμονική του Δήμου Βόλου καθώς και χορωδία παιδιών των γυμνασίων !!! Πραγματικά ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία και τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν!!!!

 

ΓΙΟΡΤΗ 28 ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Σήμερα στις 25 Οκτωβρίου 2019  οι μαθητές της Τετάρτης τάξης του 29 ου δημοτικού σχολείου μας παρουσίασαν τη γιορτή της εθνικής μας επετείου.Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!! Προηγήθηκε η παραλαβή της σημαίας από τους σημαιοφόρους τόσο για την παρέλαση στις 28 Οκτωβρίου όσο και για την παρέλαση στις 25 Μαρτίου!!!