Άλλος ένας ιστότοπος Blogs.sch.gr

27ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μήνας: Σεπτέμβριος 2025

Διάκριση για το eTwinning έργο με τίτλο «SUSTAIN: Stories Uniting Students towards Awareness, Imagination and Nature»

Το έργο e-Twinning με τίτλο», «SUSTAIN: Stories Uniting Students towards Awareness, Imagination and Nature»  που υλοποιήθηκε τη σχολική χρονιά 2024-2025 από τους μαθητές/ήτριες  του Νηπιαγωγείου μας απέσπασε την Ετικέτα Ποιότητας

Πρόκειται για μια εξαιρετική συνεργασία με σχολεία από της Κύπρου, της Ελλάδας, της Ρουμανίας, της Σλοβενίας, της Λιθουανίας, της Ισπανίας και  είχε διάρκεια περίπου 6 μήνες η οποία έδωσε στους μαθητές μας την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες, να δημιουργήσουν και να εμπνευστούν μέσα σε ένα γόνιμο ευρωπαϊκό πλαίσιο.

Η διάκριση αυτή αναδεικνύει τη δημιουργικότητα και την αφοσίωση των μαθητών μας, το άνοιγμα του σχολείου μας στον ευρωπαϊκό χώρο και τη δέσμευσή μας για μια εκπαίδευση σύγχρονη, συνεργατική και εξωστρεφή.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/ήτριες και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για την ενεργή συμμετοχή τους, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες του προγράμματος

ANASTASIANTINA 1mathhton 1

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2025-2026

Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2025-2026 στο 27o Νηπιαγωγείο Λάρισας και στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11/9/2025 και ώρα 8:30 το πρωί.

Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει σύντομη υποδοχή των παιδιών μαζί με τους γονείς-κηδεμόνες  μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας των  τμημάτων Ν1,Ν2 ,Ολοήμερου , όπου θα γίνει ενημέρωση σχετικά με λειτουργικά θέματα των πρώτων ημερών (ωράριο,φαγητό , κ.λ.π)

Σας περιμένουμε όλους για να ξεκινήσουμε μαζί μια δημιουργική νέα σχολική χρονιά!

 

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση