ΒΙΒΛΙΟΣΚΩΛΗΚΕΣ

Σας ενημερώνουμε ότι έγιναν οι ενέργειες με τις οποίες μπορούμε να συμμετέχουμε στο πρόγραμμα φιλαναγνωσίας των βιβλιοθηκών του δήμου. Μπορείτε λοιπόν από αύριο 1/12/2021 να δανείζεστε από τη βιβλιοθήκη μας και την κυρία Πετρούλα βιβλία που επιθυμείτε από τον κατάλογο που σας δόθηκε και απλά στο τέλος κάθε βιβλίου να συμπληρώνετε το λίνκ. Καλή αρχή!

Ενημέρωση γονέων!

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των μέτρων που ισχύουν με την πανδημία, η ενημέρωση γονέων θα γίνεται κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα για το τμήμα της κυρίας Σούλας και της κυρίας Ιφιγένειας από της 12.00 έως τις 1.30 κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και της κυρίας Πέλης και κυρίας Ευαγγελίας κάθε Τετάρτη τις ίδιες ώρες.

ΒΙΒΛΙΟΣΚΩΛΗΚΕΣ

Αγαπητοί γονείς, για τη συμμετοχή μας στο πρώτο πρόγραμμα φιλαναγνωσίας των βιβλιοθηκών του Δήμου Καλαμαριάς, σας στέλνουμε το ενημερωτικό φυλλάδιο, καθώς και τη λίστα με τα βιβλία από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

 

ΒΙΒΛΙΟΣΚΩΛΗΚΕΣ

Ανακοίνωση

 

 

Επίσης να ενημερώσουμε ότι παραγγείλαμε στο Make A Wish ( κάνε μια ευχή ) 20 αστέρια που στοιχίζουν 2 ευρώ το ένα. Όποιος επιθυμεί να αγοράσει κάποιο αστέρι για να βοηθήσει στην εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού, παρακαλούμε να μας ενημερώσει.

1oς Κύκλος-Φροντίζω το περιβάλλον-Τα ζώα είναι φίλοι μου

Στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων ξεκινήσαμε την πρώτη θεματική ενότητα με τίτλο ” τα ζώα είναι φίλοι μου”. Αφού χωριστήκαμε σε ομάδες ζώων, συνεργάστηκε η κάθε ομάδα χωριστά και έδωσε τίτλο , π.χ. τα λασπωμένα γουρουνάκια, τα κάτασπρα προβατάκια, οι παπουτσωμένοι γάτοι κ.λ.π. και ζωγράφισε κανόνες. Μιλήσαμε για τα ζώα και τα παιδάκια τους, για το τι μας δίνουν και πως τα φροντίζουμε εμείς. Τέλος επεξεργαστήκαμε τον πίνακα του Μαρκ Σαγκάλ ” Εγώ και το χωριό μου”του δώσαμε έναν δικό μας τίτλο και τον ζωγραφίσαμε. Παραθέτουμε κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες.

DSC04107 DSC04108 DSC04109 DSC04110 DSC04112 DSC04113 DSC04114 DSC04115