Eγγραφές μαθητών στο Ολοήμερο για το σχολικό έτος 2024 – 2025

Avli3Αγαπητοί γονείς,

Σήμερα 22/5/2024 δόθηκε στους μαθητές του σχολείου που φοιτούν κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά στο Ολοήμερο έντυπη αίτηση για φοίτηση στο Ολοήμερο κατά το επόμενο σχολικό έτος 2024 – 2025.
Η εγγραφή και φέτος σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α δεν απαιτεί την προσκόμιση δικαιολογητικών εργασίας ή ανεργίας από τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών. Όλες οι αιτήσεις θα γίνουν δεκτές. 

Αν κάποιος γονέας ενδιαφέρεται για φοίτηση παιδιού που δε φοιτούσε φέτος  στο Ολοήμερο (με ώρα λήξης των μαθημάτων στις 16:00 μ.μ και ενδιάμεση αποχώρηση στις 15:00) ή για φοίτηση στο Διευρυμένο Ολοήμερο  (με ώρα λήξης των μαθημάτων στις 17:30 μ.μ) παρακαλούμε να μας ενημερώσει σχετικά επικοινωνώντας τηλεφωνικά ή στέλνοντας mail στο σχολείο. Για να λειτουργήσει Ολοήμερο ως τις 17:30 μ.μ θα πρέπει να εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τουλάχιστον δέκα (10) μαθητές.

Η αίτηση για το Ολοήμερο θα πρέπει να παραδοθεί υπογεγραμμένη στο σχολείο (στους δασκάλους των τάξεων) έως τη Δευτέρα 27/5/2024 και ώρα 14:00.

Στην αίτηση υπάρχει και επιλογή (ή μη) της πρωινής ζώνης (07:00 – 08:00). Παρακαλούμε να συμπληρωθεί ανάλογα για να δούμε αν θα δημιουργηθεί πρωινό τμήμα. Για τη δημιουργία της πρωινής ζώνης απαιτούνται τουλάχιστον επτά (7) μαθητές που θα είναι εγγεγραμμένοι στο Ολοήμερο. Δε νοείται φοίτηση μαθητή μόνο στην Πρωινή Ζώνη και όχι στο Ολοήμερο.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Σε μία (1) αίτηση θα γραφτούν ΟΛΑ τα παιδιά της οικογένειας που επιθυμούν Ολοήμερο.

Αν κάποιος γονέας επιθυμεί, εκ των υστέρων, μετά τη λήξη της προθεσμίας, φοίτηση του παιδιού του στο Ολοήμερο θα πρέπει να καταθέσει στο σχολείο αίτηση η οποία όμως θα πρέπει να εγκριθεί από τον κ. Διευθυντή Π.Ε Γ΄ Αθήνας σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘΑ.

Από τη διεύθυνση του σχολείου

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Σχ. έτος 2023-2024. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.