RapidTyping-Tυφλό σύστημα πληκτρολόγησης

Το Rapidtyping είναι μια δωρεάν εφαρμογή εκμάθησης τυφλού συστήματος πληκτρολόγησης η οποία υποστηρίζει ελληνικά. Η εφαρμογή μέσω μιας σειράς εύκολων μαθημάτων θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας πιο γρήγορα & αποτελεσματικά από ποτέ. 

Οι σειρές Εισαγωγή και Αρχάριος βοηθάνε στην εκμάθηση της θέσης των πλήκτρων στο πληκτρολόγιο. Μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, θα ξέρετε ποιο δάχτυλο χρησιμοποιείται για το χτύπημα κάθε πλήκτρου, χωρίς να κοιτάτε το πληκτρολόγιο. Το μάθημα καλύπτει επίσης τα κεφαλαία γράμματα, τα ειδικά σύμβολα και το αριθμητικό πληκτρολόγιο.

Η σειρά για Έμπειρους βοηθάει στη βελτίωση της ταχύτητας δακτυλογράφησής σας, με την απομνημόνευση συχνά χρησιμοποιούμενων συλλαβών και λέξεων.

Η σειρά για Προχωρημένους βοηθάει να τελειοποιήσετε τις δεξιότητες που αποκτήσατε, πληκτρολογώντας ένα πραγματικό κείμενο.

Ένα πολύ βοηθητικό στοιχείο της εφαρμογής είναι το γεγονός ότι υπάρχουν δύο χέρια στο πληκτρολόγιο που φαίνεται στην οθόνη τα οποία δείχνουν κάθε φορά το δάχτυλο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί (το δάχτυλο αυτό χρωματίζεται πράσινο). Ένα ακόμα στοιχείο της εφαρμογής είναι ότι μετά το τέλος του κάθε μαθήματος εμφανίζονται στατιστικά που σας δείχνουν σε τι βαθμό επιτύχατε τους στόχους του μαθήματος.

Πατήστε κλικ εδώ για να δείτε πώς θα κάνετε λήψη κι εγκατάσταση της εφαρμογής.

Πατήστε κλικ εδώ για να διαβάσετε το εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής.

Αν δυσκολευτείτε, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο σχετικά με την εγκατάσταση του RapidTyping. 

Κατηγορίες: Rapidtyping, Πληροφορική. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.