Η δραστηριότητα στο Twitter σε πραγματικό χρόνο

Το Twitter ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (social media) και θεωρείται το δεύτερο δημοφιλέστερο μετά από το Facebook. Το Τwitter είναι ουσιαστικά μια υπηρεσία αποστολής σύντομων μηνυμάτων, η οποία μας επιτρέπει να στέλνουμε σε πολλαπλούς παραλήπτες ένα μήνυμα. Αντίστοιχα, μπορούμε να λαμβάνουμε από άλλα άτομα που «παρακολουθούμε», τα σύντομα μηνύματά τους, τα οποία αποστέλλουν στους πολλαπλούς αποδέκτες τους. (Tweet: το μήνυμα που στέλνετε στους φίλους σας, δηλαδή σε αυτούς που σας ακολουθούν. Followingαυτοί που ακολουθείτε, δηλαδή αυτοί που λαμβάνετε τα μηνύματά τους. Followersαυτοί που σας ακολουθούν, δηλαδή αυτοί που λαμβάνουν τα μηνύματα – tweets σας.)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

1. Δεν ανεβάζουμε ακατάλληλο, προσβλητικό ή ακόμα και παράνομο περιεχόμενο. 

2. Δεν αναρτούμε υλικό που θα μπορούσε να βλάψει τη φήμη μας ή τη φήμη των άλλων.

3. Δεν παραβιάζουμε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

4. Δεν αναρτούμε ακατάλληλα σχόλια σχετικά με τα προφίλ άλλων, τα οποία είναι ταπεινωτικά ή έχουν ως αποτέλεσμα τον εκφοβισμό.

5. Δεν αναρτούμε υλικό ή παρατηρήσεις, οι οποίες είναι δυσφημιστικές.

Πατήστε κλικ εδώ ή στην παραπάνω εικόνα για να δείτε ένα καταπληκτικό εργαλείο το οποίο μετράει όλα τα tweets που παράγονται αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο! Στο κάτω μέρος της οθόνης παρέχονται πληροφορίες σχετικά με το πόσα tweets έχουν έρθει και έχουν φύγει από και σε κάθε χώρα, κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην ιστοσελίδα.

[ΠΗΓΕΣ]

www.socialmedialife.gr

http://coolweb.gr

 

Κατηγορίες: Πληροφορική. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.