Δραστηριότητες – Παιχνίδια για Ασφαλή Πλοήγηση

Το www.esafetykit.net/index2.html είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Επιλέξτε την Ελλάδα στο χάρτη και καλή πλοήγηση.  

Στιγμιότυπο από 2015-02-18 09:19:39

Πατήστε κλικ εδώ ή στην παραπάνω εικόνα για να ενημερωθείτε για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, μέσα από τη διαδραστική ιστοσελίδα του Saferinternet.gr, με μία συλλογή από κουίζ και παιχνίδια.

 insafe

Το βιβλίο δραστηριοτήτων του Insafe Παίζω και μαθαίνω στο Διαδίκτυο, προσφέρει στα παιδιά, ηλικίας από 4 έως 8 ετών, 30 σελίδες διασκέδασης και παιχνιδιών. Επίσης, τα καθοδηγεί να ακονίσουν τις βασικές γλωσσικές, µαθηµατικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δεξιότητές τους. Τους δίνει µία σύντοµη µατιά της επίδρασης που µπορεί να έχει η σύγχρονη τεχνολογία στην καθηµερινή τους ζωή. Το εγχειρίδιο προσπαθεί να ενθαρρύνει τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να μιλήσουν με τα παιδιά και τους μαθητές τους, για ζητήματα όπως η ιδιωτικότητα και η σύγχρονη τεχνολογία, ξεκινώντας από μία πολύ μικρή ηλικία, καθώς αυτά τα ζητήματα, παίζουν, αναμφισβήτητα, ήδη ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή τους.

Κατηγορίες: Ασφαλής πλοήγηση, Κουίζ, Παιχνίδια. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.