“Το Τρένο της Υγιεινής Διατροφής”, στο Νηπιαγωγείο μας.

«Το Τρένο της Υγιεινής Διατροφής», βρέθηκε σήμερα στο Νηπιαγωγείο μας, στα πλαίσια του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων- Ευ Ζην: «Διατροφή-Άθληση-Υγεία» και τη συμμετοχή του Νηπιαγωγείου μας στις δράσεις του προγράμματος ΤΕΒΑ, που υλοποιεί η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Εύβοιας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Είχαμε μια καταπληκτική ημέρα  με τη Διατροφολόγο – Διαιτολόγο του Χαροκόπειου, κα Στέλλα Κατσιβέλη.

ΑΦΙΣΑ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ

 

Μέσα από μια υπέροχη παρουσίαση μας έμαθε όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε για να τρεφόμαστε σωστά και να είμαστε υγιείς και δυνατοί. Οι μαθητές  μας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.  

ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ6   ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ10

ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ8  12

Τα παιδιά συζήτησαν με την επιστήμονα, κατανόησαν τη σημασία της υγιεινής μεσογειακής διατροφής, τον ρόλο της στην ανάπτυξη υγιών σωμάτων και «δεσμεύτηκαν» ότι θα ακολουθούν από εδώ και στο εξής ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής. Οι μαθητές μας, με τις εύστοχες ερωτήσεις και απορίες τους απέδειξαν τις γνώσεις τους. Επίσης δείξαμε φωτογραφίες με το δεκατιανό τους φαγητό.

ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ7   13

Αποφασίσαμε επίσης, να μοιραστούμε όλα όσα μάθαμε και με τους γονείς μας. Για τον λόγο αυτό θα προσκαλέσαμε την κα Κατσιβέλη σε μια απογευματινή συνάντηση  με τους γονείς του Νηπιαγωγείου μας. Σας ευχαριστούμε θερμά για την υπέροχη μέρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *