«Χρόνια πολλά σε όλους τους μαθητές /τριες και τους εκπαιδευτικούς!», σήμερα  30 Ιανουαρίου, ημέρα αφιερωμένη στους 3 Ιεράρχες, στους φωτισμένους Πατέρες της εκκλησίας μας!

O Μέγας Βασίλειος, ο Γρηγόριος ο Θεολόγος, και ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος, είναι οι προστάτες Άγιοι των μαθητών και των δασκάλων. Με αφορμή τη σπουδαία αυτή ημέρα, καλέσαμε στο Νηπιαγωγείο μας, τον πατέρα Πέτρο, τον αγαπημένο εφημέριο του χωριού μας. Μας μίλησε για τη ζωή, το φιλανθρωπικό έργο και τη μεγάλη προσφορά των τριών Ιεραρχών στα γράμματα. Οι μαθητές μας ζωγράφισαν και έφτιαξαν όμορφες εικόνες. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον πατέρα Πέτρο.

3 ΙΕΡΑΡΧΕΣ3   3 ΙΕΡΑΡΧΕΣ2

όμορφη κατασκευή – εικόνα με τους 3 Ιεράρχες

3 ΙΕΡΑΡΧΕΣ4   3 ΙΕΡΑΡΧΕΣ5

οι μικροί μαθητές μας ζωγραφίζουν τους 3 Ιεράρχες

3 ΙΕΡΑΡΧΕΣ

“Χιονοανθρωπο-ονοματοπαιχνίδια”, γράφουμε τα ονόματά μας, κατασκευάζουμε όμορφα χιονανθρωπάκια, μαθαίνουμε τους αριθμούς και κάνουμε συγκρίσεις.

7

καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με όμορφα χιονανθρωπάκια…

6

Χειμώνας! Κρύο! Ταξίδι στους πόλους! Μαθαίνουμε για τα πολικά ζώα, παίζουμε, ζωγραφίζουμε, δημιουργούμε υπέροχες  κατασκευές!

Όμορφες φώκιες …..

21   24

Κομψά πιγκουινάκια

12    18

“Ένας πιγκουίνος…όχι και τόσο τέλειος…”, της Γιολάντας Τσορώνη

11    10

Ναζιάρες αρκουδίτσες ….

23   9

25

“Ταΐζουμε τους πιγκουίνους… και μαθαίνουμε τους αριθμούς.” 

13

 

“Η μέρα της Βασιλόπιτας!”

«Η μέρα της βασιλόπιτας σήμερα!»  Με την έναρξη της νέας χρονιάς, κόψαμε την πεντανόστιμη, μυρωδάτη βασιλόπιτα που μας έφερε ο Σύλλογος Γονέων. Στην κλήρωση συμμετείχαν όλοι οι μαθητές του σχολείου, ακόμη και αυτοί που απουσίαζαν. Τυχερή ήταν η αγαπημένη μας Γιασεμίν! Ευχαριστούμε πολύ τον σύλλογο. Καλή Χρονιά σε όλους, όμορφες, γλυκές και τυχερές ημέρες να μας φέρει το 2023!.

 28    26

2 υπέροχα παραμύθια, στην τυχερή και γελαστή μας Γιασεμίν, προσφορά του Συλλόγου!

27

με Πόπη Χατζηαντωνάκη, Σοφία Νταϊρατζή, Χριστίνα Γιαννακούλα