Πραγματοποιήσαμε μια μικρή γιορτούλα στα πλαίσια εορτασμού της Εθνικής Επετείου μας, είπαμε ποιήματα,  τραγούδια και με μεγάλη υπερηφάνεια κάναμε παρέλαση στην αυλή μας, είπαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και καταθέσαμε στεφάνι για τους ήρωες του 1940 στο Ηρώο.

28η13   28η9   

28η12   IMG 75f6fec4399d0fa503aa4e3eac79865e V

 

Έφτασε η γιορτή του Όχι λοιπόν και για να κατανοήσουμε το λόγο της γιορτής αυτής διαβάσαμε πολλά παραμύθια όπως ‘’Ο γίγαντας και ο νάνος ‘’, ‘’Ο σπόρος της Ειρήνης’’,  ‘’Το κανόνι της ειρήνης’’, Ο γίγαντας και ο νάνος ‘’ μας βοήθησαν να αντιληφθούμε την αξία της ειρήνης στον κόσμο αλλά και τα βασικά γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου 1940.

28η4    28η5 28η7

φτιάξαμε σημαιάκια, όμορφες  επετειακές κατασκευές 

28η    28η1 28η2    28η6

 

“Φθινοπωρινά χρώματα…”

Φθινοπωρινά χρώματα…φθινοπωρινές εικόνες…φθινοπωρινές κατασκευές…από τους λιλιπούτειους καλλιτέχνες μας!!!

7    8

1    .jpg

4    6 9

’’Τρύγος ”, στο νηπιαγωγείο βιωματικά! Από την μικρή κληματαριά της αυλής μας, τρυγήσαμε τα σταφυλάκια τα πατήσαμε και βγάλαμε μούστο!

.jpg     1 2

Γευτήκαμε, συγκρίναμε, μετρήσαμε, πειραματιστήκαμε με τα σταφύλια και τα φύλλα.

3

Φυσικά εκφραστήκαμε και εικαστικά φτιάχνοντας σταφύλια με τέμπερες

5    4

φτιάξαμε την αφίσα της φιλίας: «Είμαστε όλοι φίλοι, σαν γλυκό τσαμπί σταφύλι»!

6    20221017 150556

“4 Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα των ζώων”, τα δικαιώματά τους, την φροντίδα,  την αγάπη και την προσοχή, που πρέπει να έχουν από εμάς  για να είναι χαρούμενα! Με αυτήν την αφορμή δημιουργήσαμε  ομαδική αφίσα και  όμορφα κουκλο-ζωάκια, ιδού το αποτέλεσμα!

 ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΙΑΓΙΑ6  ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΙΑΓΙΑ3

ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΙΑΓΙΑ4

“Χρόνια πολλά παππού και γιαγιά!”

“Χρόνια πολλά παππού και γιαγιά!” Η 1η Οκτώβρη είναι αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία. Τιμήσαμε τους παππούδες μας και τις γιαγιάδες με τραγούδια, ποιήματα, μιλήσανε για αυτούς με πολλή αγάπη. Φτιάξαμε όμορφα καδράκια! “Παππού, γιαγιά, σας αγαπάμε πολύ και θέλουμε να είστε πάντα καλά και δίπλα μας!”

ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΙΑΓΙΑ    ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΙΑΓΙΑ1 ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΙΑΓΙΑ2 

«Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» και είχαμε την τιμή και τη χαρά να βρίσκεται στο Νηπιαγωγείο μας η «Χρυσή Ολυμπιονίκης Ειρήνη Αϊδινλή», μαζί με τη γυμνάστρια Αναστασία Παύλου. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριές μας, έλαβαν μέρος σε πολλά παιχνίδια, αγώνες, αθλοπαιδιές. Ειρήνη, Αναστασία, σας ευχαριστούμε πολύ, περάσαμε τέλεια! Και δεν ξεχνάμε: «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ζωή»

20220930 111426   9

.jpg 1

2   3

4   5

Αναμνηστικά μετάλλια πήραν όλοι οι μαθητές μας! Μπράβο αστεράκια μας!!!

6 

 

Καλή Σχολική χρονιά 2022-2023!

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά, με στόχους, όνειρα, όρεξη για δουλειά! Ας συνεργαστούμε όλοι μαζί γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, για μια χρονιά δημιουργική! Ευχόμαστε σε όλους Υγεία, Δύναμη και καλή Σχολική χρονιά! 

Όμορφες εκπλήξεις-δωράκια περίμεναν τα αγαπημένα μας νηπιάκια!

ΤΑΞΗ8  ΤΑΞΗ

Το νηπιαγωγείο μας, έτοιμο, πολύχρωμο, στολισμένο, για να υποδεχθεί τους μαθητές μας!

ΤΑΞΗ4   ΤΑΞΗ5

Η αυλή μας γέμισε χαρούμενες φωνές, χαμόγελα, όμορφα προσωπάκια!

ΤΑΞΗ6  ΤΑΞΗ7

με Πόπη Χατζηαντωνάκη & Σοφία Νταϊρατζή

4ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ: ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (Οικολογία – Παγκόσμια & Τοπική Πολιτιστική Κληρονομιά):«Ταξιδεύω με την Αρέθουσα»