ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

Οι αιτήσεις εγγραφών στα Δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2021. . Για την σχολική χρονιά  2021-22 στο νηπιαγωγείο εγγράφονται  νήπια που έχουν γεννηθεί  το 2016 και το 2017.

  • Οι αιτήσεις εγγραφών γίνονται μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής με Ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής  στη σελίδα της εφαρμογής      https://proti-eggrafi.services.gov.gr/  και επιλογή  του Νηπιαγωγείου στο οποίο ανήκει σύμφωνα με τη διεύθυνση κατοικίας του.

Τα όρια του 1ου Νηπιαγωγείου Νέας Λαμψάκου είναι:

Περιοχή «Μακρυχώραφα»

Περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Πιτυούσης – Δαβάκη – Πολυτεχνείου – Β. Μουλά(συγκεκριμένα oι οδοί: Στράτωνος, Μαρίας Μπισκιντζή, Δαρδανελίων, Χρ. Τσιτίνη, Ελλησπόντου, Γρηγορίου, 25ης Μαρτίου, Ειρήνης Αϊδινλή, Χάρωνος Αδημάντου, Εθνικής Αντιστάσεως)

Ειδικότερα: Η οδός Πολυτεχνείου ΜΟΝΑ – ΖΥΓΑ ανήκουν  στο 2ο Νηπ/γείο Ν. Λαμψάκου

  • ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

1)ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ(θα δοθεί στο Νηπιαγωγείο)

2) ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

3) Σε περίπτωση μαθητών /τριών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες την βεβαίωση από το ΚΕΣΥ

ή Δημόσιο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο.

4)Βεβαίωση φοίτησης άλλου τέκνου, που φοιτά στην ίδια ή σε συστεγαζόμενη σχολική μονάδα, εφόσον υπάρχει

Τα παραπάνω δικαιολογητικά οι γονείς θα τα προσκομίζουν κατόπιν  συγκεκριμένου ραντεβού με την προϊσταμένη του σχολείου.

Τηλέφωνο με το οποίο μπορείτε  να κλίνετε ραντεβού με την προϊσταμένη είναι το : 22210-88291           mail: mail@1nipnlamps.eyv.sch.gr

Υπεύθυνη Επικοινωνίας  :   Καλλιόπη Χατζηαντωνάκη

Μπορείτε να καλείτε μεταξύ των ωρών: 11.30π.μ.-13.30μ.μ.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Για την εγγραφή του νηπίου/προνηπίου ο γονέας/ κηδεμόνας ακολουθεί τα παρακάτω βήματα:

  • Είσοδος στη σελίδα της εφαρμογής    (   https://proti-eggrafi.services.gov.gr/ )               και επιλογή του Νηπιαγωγείου στο οποίο  ανήκει σύμφωνα με τη διεύθυνση κατοικίας του.
  • Χρήση κωδικών: Οι γονείς/κηδεμόνες, κατά την είσοδό τους στην ηλεκτρονική Υπηρεσία «Πρώτη Εγγραφή» της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr) αυθεντικοποιούνται με την χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (taxisnet).
  • Συμπλήρωση στοιχείων επικοινωνίας: Κατά την είσοδό του στο σύστημα, ο γονέας/κηδεμόνας συμπληρώνει τα στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου   (προαιρετικά) και κινητού τηλεφώνου μέσω του οποίου θα ενημερώνεται για την πορεία   της αίτησής του. Για την υποβολή της αίτησης γονέας/κηδεμόνας συμπληρώνει διαδοχικά τα ακόλουθα:

α) τα στοιχεία του νηπίου/προνηπίου για το οποίο αιτείται την εγγραφή

β) τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του, την οποία τεκμηριώνει αναρτώντας σε ψηφιακή μορφή εγγράφου σχετικό αποδεικτικό, όπως λογαριασμό ΔΕΚΟ, μισθωτήριο συμβόλαιο, ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ρητά η διεύθυνση κατοικίας,

γ) το ονοματεπώνυμο άλλου τέκνου, που φοιτά στην ίδια ή σε συστεγαζόμενη σχολική μονάδα, εφόσον υπάρχει και για το οποίο θα χρειαστεί να προσκομίσει Βεβαίωση Φοίτησης από τον Διευθυντή της συστεγαζόμενης σχολικής μονάδας.

δ) εάν επιθυμεί τη φοίτηση του νηπίου/προνηπίου στο Προαιρετικό Ολοήμερο πρόγραμμα ή/και στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής,

ε) τα στοιχεία των συνοδών των νηπίων/προνηπίων κατά την προσέλευση και αποχώρηση τους από τη σχολική μονάδα και

στ) επιλέγει τη δήλωση: «Υποβάλλοντας αυτή την αίτηση, αναλαμβάνω την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του νηπίου/προνηπίου».

Νέα Λάμψακος  26 /2 /2021



Λήψη αρχείου

 

 

Ήλιος-Γη-Φεγγάρι, Ημέρα-Νύχτα

Με αφορμή τον πίνακα του Βαν Γκογκ “Ηλιοτρόπια”, τα εξαιρετικά έργα των παιδιών μας

Κολλάζ,  “Ηλίανθοι”, κάθε ένας είναι μοναδικός φτιαγμένοι με τις παλάμες των παιδιών.

Ζωγραφίζουμε τι κάνουμε την Ημέρα και τι τη Νύχτα 

Παραμύθι του Αισώπου: “Ο Ήλιος και ο Άνεμος”

    

“Τα άρθρα ο,η,το”

“Τα άρθρα ο,η,το”,  το τραγούδι: “Ένας Ήλιος, μια Γη, ένα Φεγγάρι”,έγινε αιτία να παίξουμε με τις λέξεις, να μιλήσουμε για τα άρθρα και να κάνουμε όμορφες εργασίες.

 

 

 

Άσπρο χιόνι, χιόνι αφράτο! κάλυψε την αυλή του Νηπιαγωγείου μας!

Οι μικροί μας μαθητές ντυμένοι ζεστά, για να βγουν στο χιόνι!

Για να αποχαιρετήσουμε τη “Μήδεια” και το υπέροχο χιονάκι. Παρά τα πολλά προβλήματα που προέκυψαν ήταν ευκαιρία για παιχνίδι, ξεφάντωμα και χαρούμενα παιχνίδια από τους μικρούς μας μαθητές!!!