Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τηρήθηκε το έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας στο νηπιαγωγείο μας .Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε ατομικά βασιλοπιτάκια για όλα τα παιδιά και μία βασιλόπιτα για τις εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου μας.
Τα παιδιά που έτυχαν το τυχερό φλουρί ,ήταν από το τμήμα Α ο Καλαϊτζής Ηλίας , από το τμήμα Β η Πουσλέρη Ειρήνη και φυσικά πήραν και δώρο από ένα επιτραπέζιο παζλ. Η εκπαιδευτικός που έτυχε το τυχερό φλουρί της βασιλόπιτας ήταν η Ζεϊτίδου Κατερίνα και το δώρο της ήταν μία σύνθεση με ποτό και παραδοσιακά γλυκκά του κουταλιού.
Συγχαρητήρια στους τυχερούς ,ευχόμαστε το 2024 να είναι η τυχερή τους χρονιά και να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα και οι επιθυμίες τους!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που είναι πάντα δίπλα μας και βοήθησαν και φέτος να πραγματοποιηθεί το έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας!!
- ΤΜΗΜΑ Α ΗΛΙΑΣ
- ΤΜΗΜΑ Β ΕΙΡΗΝΗ
- ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Διαβάσαμε φυσικά και το βιβλίο «Ο Άγιος Βασίλης και η βασιλόπιτα» για να μάθουμε από που προέρχεται αυτό το έθιμο.





