•Επαναλειτουργία νηπιαγωγείου δια ζώσης !!!!!!

Αγαπητοί γονείς

Χριστός Ανέστη  και χρόνια πολλά!

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 επιστρέφουμε στη δια ζώσης λειτουργία του Νηπιαγωγείου μας.

 Οι ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών παραμένουν οι ίδιες τηρώντας τα ήδη ισχύοντα μέτρα για την αποφυγή διασποράς της πανδημίας COVID-19 (υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τήρηση αποστάσεων,  χρήση αντισηπτικών, σχολαστικοί καθαρισμοί χώρων, τακτικοί αερισμοί αιθουσών κτλ.) ενώ προβλέπεται υποχρεωτική διενέργεια αυτοδιαγνωστικού τεστ κορωνοϊού για όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

          Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την με αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 27707/5-5-2021 ΚΥΑ (ΦΕΚ1825/τβ) μαθητές, εκπαιδευτικοί, βοηθητικό και λοιπό προσωπικό των σχολικών μονάδων καλούνται τη Δευτέρα 10 Μαΐου να προσέλθουν στα σχολεία έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ (self-test, PCR ή rapid-test).

Το αυτοδιαγωνιστικό τεστ κορωνοϊού παρέχεται δωρεάν και διενεργείται πριν την έναρξη των μαθημάτων της Δευτέρας και της Πέμπτης. Ο έλεγχος διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις ώρες πριν την προσέλευση στην σχολική μονάδα.

Από τη Δευτέρα 10/5/2021 δεν θα επιτρέπεται σε κανένα εκπαιδευτικό ή και μαθητή/τρια, η είσοδος στο σχολείο αν πρώτα δεν επιδεικνύει το απαραίτητο έγγραφο, εκτυπωμένο ή χειρόγραφο.

Στην περίπτωση που μαθητής/τρια δεν επιδείξει την σχολική κάρτα κατά την είσοδό του/της στην τάξη, τότε δεν γίνεται δεκτός/ή, λαμβάνει απουσία και απομακρύνεται από τη σχολική μονάδα.

Οδηγίες για την διαδικασία επισυνάπτονται στο email που στάλθηκε από το σχολείο σε όλους τους γονείς. 

Καλό νέο ξεκίνημα  και καλή αντάμωση!!!