koinoniko-frontistirio

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Ζωγράφου

Σας ενημερώνουμε ότι το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ζωγράφου, συνεχίζει τη λειτουργία του και για το εκπαιδευτικό έτος 2021-2022 με μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας και απευθύνεται σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Α’,Β’ & Γ’ Λυκείου) που φοιτούν στα σχολεία του Δήμου, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της πρόσθετης διδακτικής στήριξης.
Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους μαθητές και γονείς  για τη δυνατότητα εγγραφής των μαθητών Β’ Λυκείου στα θερινά τμήματα προετοιμασίας Γ΄ Λυκείου που θα λειτουργήσουν από 05 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου καθώς και τη δυνατότητα εγγραφής των μαθητών στα χειμερινά τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο του 2021 για Α’, Β’ & Γ’ Λυκείου.
Επίσης προσκαλούμε τους Εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθειά μας με την παροχή εθελοντικής διδασκαλίας να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο έχει ανάγκη από εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων για μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού.
ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 14/06/2021 – 26/06/2021
ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ Α’, Β’ & Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ 18/6/2021 – 31/7/2021
Απαραίτητη κατά την εγγραφή είναι η παρουσία του μαθητή και του κηδεμόνα, προσκομίζοντας τα εξής δικαιολογητικά:
Φωτοαντίγραφο Ενδεικτικού Ελέγχου (γραπτή & προφορική βαθμολογία).
Φωτοαντίγραφο πρόσφατου εκκαθαριστικού σημειώματος.
Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και των δύο Γονέων.
Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας ή Λογ/σμός Δ.Ε.Κ.Ο.
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στα τηλέφωνα 210 – 7789652 & 210 – 7486267 καθημερινά 10:00-15:00.  Διεύθυνση: Χ.Μούσκου 18,Πλατεία Κύπρου Ιλίσια
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση