Ιστορικό

Ιούνιος 2011
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας (ΓΡΑΣΕΠ)

15 Ιουνίου 2011 από

Αλεξάνδρα Παπανικολάου: πρώτο βραβείο “ελεύθερο θέμα”.

Αγαπητές Μαθήτριες, Αγαπητοί Μαθητές, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Βγήκαν τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Φωτογραφίας που διοργάνωσε το ΓΡΑΣΕΠ του σχολείου μας. Την κριτική επιτροπή απετέλεσαν οι καθηγητές κκ. Βαγγέλης Γεωργουσόπουλος (καθηγητής Αισθητικής Θεωρίας και Ελεύθερου και Γραμμικού Σχεδίου) και Φώτης Βασινιώτης (υπεύθυνος ΓΡΑΣΕΠ).

Δόθηκαν Βραβεία για δύο κατηγορίες: “Θέμα: Εργασία” και “Ελεύθερο Θέμα”.

Για να δείτε τις φωτογραφίες της κατηγορίας “Θέμα: Εργασία”: κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τις φωτογραφίες της κατηγορίας “Ελεύθερο Θέμα”: κάντε κλικ εδώ.

 Στο “Θέμα: Εργασία”, Πρώτο βραβείο παίρνει η μαθήτρια Δάφνη Πατρικά, του τμήματος Α3, για ένα σύνολο πέντε φωτογραφιών της.

Δάφνη Πατρικά: πρώτο βραβείο “θέμα: εργασία”

Δεύτερο Βραβείο η μαθήτρια Αλεξάνδρα Χατζηνικολάου του τμήματος Α3, για δύο φωτογραφίες της.

Το Τρίτο Βραβείο μοιράζονται η μαθήτρια Χριστίνα Λαμπαδάριου του τμήματος Α2 και ο μαθητής Ιάσων Μακρυπούλιας, επίσης του Α2, καθένας για μία φωτογραφία.

Έπαινος δίνεται στη μαθήτρια Στέλλα Κωνσταντινίδου, του τμήματος Α2, για δύο φωτογραφίες της.

Τέλος, ιδιαίτερη μνεία γίνεται για μια φωτογραφία της μαθήτριας Δάφνης Πατρικά, επειδή το αντικείμενο της φωτογραφίας ανήκει στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου μας.

Στο “Ελεύθερο Θέμα”, Πρώτο βραβείο δίνεται στη μαθήτρια Αλεξάνδρα Χατζηνικολάου, του τμήματος Α3, για ένα σύνολο τριών φωτογραφιών της.

Δεύτερο Βραβείο παίρνει ο μαθητής Αχιλλέας Λαμπρόπουλος, του τμήματος Α2, για ένα σύνολο τεσσάρων φωτογραφιών. Η κριτική επιτροπή πιστεύει ότι το επίπεδο των φωτογραφιών του ελάχιστα υπολείπεται του Πρώτου Βραβείου.

Το Τρίτο Βραβείο μοιράζονται η μαθήτρια Χριστίνα Λαμπαδάριου, του τμήματος Α2, και η μαθήτρια Χριστίνα Μπουτσάι, του τμήματος Β2, για μια τους φωτογραφία καθεμία.

Το επίπεδο των φωτογραφιών που υποβλήθηκαν κρίνεται καλό, ενώ η συμμετοχή μάλλον μέτρια. Όμως, προσμετρώνται οι ιδιάζουσες δυσκολίες της φετεινής χρονιάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μια αντιπροσωπευτική επιλογή των φωτογραφιών από κάθε μαθητή και μαθήτρια που συμμετείχε (όχι μόνο οι βραβευθείσες) θα παρουσιαστούν εν είδει προβολής διαφανιών (με τη βοήθεια βιντεοπροβολέα), την Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011, στις 6 το απόγευμα, στα πλαίσια της προβολής δουλειάς μαθητών και σχολικών προγραμμάτων. Ο χώρος παρουσίασης είναι: Ευελπίδων 18 – Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων στην Κυψέλη (6ο Διαμέρισμα). Καλούμε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, και όχι μόνο τους νικητές, να παρευρίσκονται στην προβολή της δουλειάς των συμμαθητών τους. Επίσης, η παρουσία των γονέων θα μας έδινε μεγάλη χαρά.

Καλό Καλοκαίρι,

Φώτης Βασινιώτης

Υπεύθυνος ΓΡΑΣΕΠ του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Αθηνών.

Κατηγορία Δραστηριότητες 2010-2011 | 1 σχόλιο »



Αφήστε μια απάντηση