ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

e eggrafesΑπό αύριο, 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 07:00, ξεκινά η διαδικασία για εγγραφή, ανανέωση εγγραφής και μετεγγραφή των μαθητριών και μαθητών σε όλες τις τάξεις των Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, καθώς και των Προτύπων ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2024-2025. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους εκπονήθηκε το πολιτιστικό πρόγραμμα Αρχαιολογία-Αθλητισμός-Διατροφή με συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών των τριών τμημάτων της Α΄ Λυκείου. Στα πλαίσια του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους και εκπονήθηκαν ομαδικές εργασίες. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Καλαμάτα.Λήψη αρχείου

Κατηγορίες: ΔΡΑΣΕΙΣ | Γράψτε σχόλιο

ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η Εργασία των μαθητών της Β΄ Λυκείου η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του
Πολιτιστικού προγράμματος με θέμα «Τα τείχη που χωρίζουν τον κόσμο».

Τα τείχη που χωρίζουν τον κόσμο!

Κατηγορίες: ΔΡΑΣΕΙΣ | Γράψτε σχόλιο

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΤΟΥΣ 2024Λήψη αρχείουΛήψη αρχείου

 

Κατηγορίες: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ | Γράψτε σχόλιο

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β’ ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

Τον Απρίλιο του 2024, μαθητές/τριες της Β’ τάξης του ΓΕΛ Κρανιδίου είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Βερολίνο στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος με θέμα “Η Όπερα ως Εξέλιξη της Αρχαίας Τραγωδίας” με συντονιστές καθηγητές τους: 1) κ. Λιώση Μαρία κλ. ΠΕ06 2) κ. Κρουμπούζο Θεόδωρο κλ. ΠΕ04.01 και 3) κ. Πάνου Ασπασία κλ.04.02. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκπαιδευτικής εκδρομής, οι μαθητές/τριες εξερεύνησαν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της πόλης και παρακολούθησαν παράσταση Όπερας που τους βοήθησε να κατανοήσουν την εξέλιξη της Όπερας από την Αρχαία Ελληνική Τραγωδία έως τη σύγχρονη εποχή. Παράλληλα επισκέψεις σε σημαντικά πολιτιστικά κέντρα στο Βερολίνο έδωσαν στους/στις μαθητές/τριες την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους ενισχύοντας ταυτόχρονα την αγάπη τους για τον πολιτισμό και την Ιστορία.

Η ΟΠΕΡΑ ΩΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Κατηγορίες: ΔΡΑΣΕΙΣ | Γράψτε σχόλιο

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 31-05-2024

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑ 06.50
ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ 07.30
ΔΙΔΥΜΑ 06.45
ΚΟΙΛΑΔΑ 07.05
ΚΡΑΝΙΔΙ 07.50

Γνωρίζοντας την αγωνία των μαθητών/τριών μας σε αυτή την δύσκολη εξεταστική περίοδο, ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, επιτυχία σε ότι επιθυμούν για το μέλλον τους . Η πρώτη νίκη θα είναι να παραμείνουν σε ηρεμία, χωρίς άγχος, Η δεύτερη νίκη θα είναι η επίτευξη των στόχων!

Σας ευχόμαστε επιτυχία!!

Κατηγορίες: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ | Γράψτε σχόλιο

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ – ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2023-2024

Για το σχολικό έτος 2023-2024, πραγματοποιήθηκαν δράσεις περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος με θέμα την ανακύκλωση. Οι μαθητές επισκέφτηκαν τον χώρο ανταποδοτικής ανακύκλωσης στην Ερμιόνη και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του μηχανήματος ανακύκλωσης πραγματοποιώντας ανακύκλωση υλικών. Ομάδα μαθητών της Α Λυκείου επισκέφτηκε τον χώρο του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στην Παλαιοχούνη Αρκαδίας και ξεναγήθηκε από τους υπεύθυνους του χώρου. Οι καθηγητές του σχολείου Τσέλλος Κυριάκος ΠΕ03 (Συντονιστής), Στογιάννου Ελένη ΠΕ05, Αλεξανδρή Ελευθερία ΠΕ02 συνδιοργάνωσαν και πραγματοποίησαν το πρόγραμμα “Ανακύκλωση. Τρόπος ζωής”.

image1 image3 image2
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΟΔΗΓΙΕΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ Τ.Ε.Φ.Α.Α. 2024Λήψη αρχείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2024Λήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο

Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024Λήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Γράψτε σχόλιο