Απολογισμός 2022-23

Έναρξη προπονήσεων 1

 

Έναρξη προπονήσεων

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-2023 ξεκίνησε και ο όμιλος επιχειρηματολογίας του σχολείου μας. Συγκεντρώθηκαν έτσι οι παλαιότεροι μαθητές, εξοικειωμένοι πλέον με τον διττό λόγο, αλλά και νέα παιδιά της πρώτης λυκείου. Φέτος οργανώθηκε και το αγγλόφωνο τμήμα του ομίλου. Με αυτό τον τρόπο, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του έτους.  

Εναρξη προπονήσεων 2

Αγώνες στην Αθήνα

Τον Φλεβάρη είχαμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε στο πανελλήνιο διαγωνισμό λόγου Αυγουλέα Λιναρδάτου στην Αθήνα. Το σχολείο μας συμμετείχε στους διττούς αλλά και στον προτρεπτικό λόγο με καλές επιδόσεις από παιδιά της Β’ και Γ’ λυκείου. Μπορεί να μην περάσαμε στους τελικούς αλλά ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλα τα παιδιά καθώς και μια ευκαιρία να δουν τις δυνατότητές τους σε υψηλό ανταγωνισμό.

Αγώνες στην Αθήνα 1 Αγώνες στην Αθήνα 2

Αγώνες στο σχολείο μας

Τον Μάρτιο έλαβαν χώρα οι περιφερειακοί αγώνες διττού λόγου στο σχολείο μας.Με την βοήθεια μαθητών και καθηγητών καταφέραμε να διοργανώσουμε εγκαίρως και επιτυχημένα το γεγονός στις σχολικές μας εγκαταστάσεις. Υπήρξαν πολύ δυνατές συμμετοχές και σε αυτούς τους αγώνες και η νίκη δόθηκε με διαφορά στις <<λεπτομέρειες>>.

Αγώνες στο σχολείο 1 Αγώνες στο σχολείο 2

Αγώνες στον Δήμο

Κοντά στην λήξη της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκαν και οι αγώνες του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου στο πολιτιστικό κέντρο του Ευόσμου. Με θέμα το διαδίκτυο, υπήρξαν δύο δυνατοί αγώνες ενώ είχε ακόμη την ευκαιρία και το αγγλικό τμήμα του ομίλου μας να συμμετάσχει.

Αγώνες Δήμου 1 Αγώνες Δήμου 2

Παράδοση – παραλαβή

Καθώς φτάνουμε στο τέλος μίας ακόμα χρονιάς, χρέος του αρχηγού είναι να επιλέξει τον επόμενο αρμόδιο που θα οργανώνει και θα καθοδηγεί την ομάδα στις προπονήσεις αλλά και τους αγώνες. Έτσι η αρχηγία περνά από την Φαίη Ζάρα της φετινής Γ λυκείου στην Αγγελική Παπάμαλη της Β’ ώστε να συνεχιστεί η πορεία της ομάδας υπό νέα καθοδήγηση.

Παράδοση Αρχηγού 1Παράδοση Αρχηγού 2