Το Pierce–Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος διοργανώνει τον 10º Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας “ΣΚΙΤΣΟΦΡΕΝΕΙΑ@PIERCE 2024
Θέμα του φετινού Διαγωνισμού είναι: Αγάπη/Love

Στο Διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας.
Οι συμμετοχές μπορεί να είναι ατομικές ή ομαδικές, σε οποιοδήποτε τύπο χαρτιού με διαστάσεις 21X29,7εκ. (A4), ακολουθώντας οποιαδήποτε τεχνική κρίνουν κατάλληλη οι συμμετέχοντες, για να αποδοθεί αποτελεσματικότερα η έμπνευσή τους.
Κάθε μαθητής μπορεί να συμμετέχει με ένα μόνο, αδημοσίευτο έργο. Τα κόμικς μπορούν να αποτελούνται από 4, το πολύ, σελίδες. Τα έργα πρέπει να είναι πρωτότυπα και να μην περιλαμβάνουν υλικό το οποίο υπόκειται σε έλεγχο πνευματικών δικαιωμάτων.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή έργων ορίζεται η Τρίτη 19 Μαρτίου 2024.

Για κάθε κατηγορία (σκίτσο, γελοιογραφία, κόμικς) θα απονεμηθούν τρία Βραβεία και Τιμητικές Διακρίσεις για το Γυμνάσιο και αντίστοιχα για το Λύκειο. Σε όλους τους
συμμετέχοντες θα δοθούν Έπαινοι Συμμετοχής.  Όλα τα έργα θα εκτεθούν στους χώρους του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος από Τρίτη 26 Μαρτίου έως και Παρασκευή 26 Απριλίου 2024.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ