Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Διάκριση μαθητών μας στο Ευρωπαϊκό κύπελλο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing

Πρόγραμμα Σχολείου

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Ηλεκτρονική Τάξη

Νέος Server

Μετακινήσεις ΚΤΕΛ

Μετακινήσεις ΚΤΕΛ

Translate

Διάκριση μαθητών μας στο Ευρωπαϊκό κύπελλο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing

Το τριήμερο 26 με 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα το 19 ο  Athens Challenge European Cup, ένα από τα τέσσερα επίσημα Ευρωπαϊκά κύπελλα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing (WAKO), με τη συμμετοχή 145 αθλητικών συλλόγων από 25 χώρες της Ευρώπης.

Στη διοργάνωση αυτή δύο μαθητές του σχολείου μας και αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Ρεθύμνου «ΔΙΗΝΕΚΗΣ» διακρίθηκαν κατακτώντας ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντωνάκης Στέφανος, μαθητής της Γ΄ Λυκείου στο τμήμα μηχανολόγων, αναδείχτηκε κυπελλούχος Ευρώπης στην βαριά κατηγορία των +91 κιλών. Επίσης ο Χατζηγεωργίου Δημήτρης, μαθητής της Γ΄ Λυκείου στο τμήμα κομμωτικής, κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία +91 κιλών. Η σχολική κοινότητα του 1 ου ΕΠΑΛ συγχαίρει τους δύο μαθητές για τις διακρίσεις τους και τους εύχεται δύναμη και επιτυχίες στους αγώνες τους.

                 Φωτογραφίες

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κανονισμοί Λειτουργίας

Μαθητεία

Μαθητεία

Ψηφιακός Βοηθός

Robot

Δράσεις του σχολείου

Δράσεις του σχολείου

Σαν σήμερα

19/10/1943: Ο μεταπτυχιακός φοιτητής ʼλμπερτ Σατζ ανακαλύπτει την στρεπτομυκίνη, το πρώτο αντιβιοτικό φάρμακο για την καταπολέμηση της φυματίωσης.

Ημερολόγιο Εργασιών

Ημερολόγιο Εργασιών
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση