ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Με αφορμή την 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού  Αθλητισμού, σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, διοργανώσαμε στην αυλή του σχολείου μας παιχνίδια και δραστηριότητες, με στόχο την ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων, του αθλητικού συναγωνισμού και της ομαδικής συνεργασίας. Οι μαθητές μας έτρεξαν , ξεπέρασαν εμπόδια, κλώτσησαν και πέταξαν μπάλες, ακολούθησαν διαδρομές μέσα από στεφάνια και δοκούς ισορροπίας , αλλά κυρίως  πέρασαν όμορφα όλοι μαζί, με παιχνίδι, χορό και τραγούδια.

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο από τη νοσηλεύτρια του σχολείου μας με θέμα ” ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ”. Κατά  την παρουσίαση  δόθηκαν πολλές και χρήσιμες πληροφορίες και τακτικές αντιμετώπισης,  διασφαλίζοντας καθημερινά τη σωστή φροντίδα και την ασφάλεια των μαθητών.

Δωρεά από τις Θυγατέρες της Πηνελόπης

Σήμερα Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 επισκέφτηκαν το σχολείο μας οι Θυγατέρες της Πηνελόπης και δώρισαν στα πρωτάκια μας εκπαιδευτικό υλικό για την νέα σχολική χρονιά.

Τις ευχαριστούμε θερμά και  ευχόμαστε καλή δύναμη στο φιλανθρωπικό τους έργο.

Αγιασμός

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ο καθιερωμένος αγιασμός. Υποδεχτήκαμε την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς με χαρά και ενθουσιασμό.

Ευχόμαστε στους μαθητές μας μια όμορφη και δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη μάθηση, παιχνίδι, διασκέδαση κι αγάπη.