ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ευχαριστούμε τον κύριο Ντουρκούτ Γκαλήπ Γκιουκσέλ, ιδιοκτήτη του καταστήματος pet shop “ZOOPARK” για την προσφορά ενός ενυδρείου για τα ψαράκια μας που τώρα απολαμβάνουν το μεγαλύτερο και ομορφότερο σπιτάκι τους.

Ευχαριστούμε και τον κύριο Μουρελάτο Συνέσιο που προσέφερε το πρώτο μας ενυδρείο το οποίο δυστυχώς έσπασε και την κ. Μουρελάτου Σταμούλα που είχε την αρχική ιδέα έτσι ώστε τα παιδιά του σχολείου μας να αποκτήσουν τα πρώτα τους κατοικίδια.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Αποχαιρετήσαμε το χειμώνα και υποδεχτήκαμε  την άνοιξη και τις διακοπές του Πάσχα με χρώματα, γεύσεις και αρώματα!!!

Βάψαμε, κόψαμε, κολλήσαμε, σκάψαμε , φυτέψαμε, ανακατέψαμε, ζυμώσαμε, ψήσαμε και στολίσαμε…………….αν και κουραστήκαμε λιγάκι……….το αποτέλεσμα μας δικαίωσε!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΝΗΠΙΩΝ

Τις τελευταίες μέρες υλοποιήθηκε στο σχολείο μας Πρόγραμμα Μετάβασης Νηπίων. Οι μαθητές  του Ειδικού Νηπιαγωγείου, οι οποίοι θα φοιτήσουν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο το σχολικό έτος 2023-24, επισκέφτηκαν βάση προγράμματος για μία ώρα,  ένα τμήμα του Δημοτικού  . Οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων υποδέχτηκαν τους μικρούς μαθητές και τους βοήθησαν να ενταχθούν στην ομάδα της τάξης και να συμμετέχουν από κοινού στις δραστηριότητες. Οι νέοι μαθητές ήρθαν σε επαφή  νέα πρόσωπα  – μαθητές και εκπαιδευτικοί- μπαίνοντας στις αίθουσες διδασκαλίας  του “νέου” σχολείου.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και  αποδείχτηκε  μια ευχάριστη εμπειρία με θετικά αποτελέσματα για  μαθητές και εκπαιδευτικούς.