Χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Σήμερα 23.12.2022 τελευταία ημέρα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων το σχολείο μας ανέβασε τη μοναδική παράσταση “Η μπουγάδα του Αη Βασίλη”. Καλικάντζαροι, ξωτικά, αστέρια, ηλιαχτίδες, χιονονιφάδες και βέβαια ο Αη Βασίλης, πρωταγωνίστησαν στο θεατρικό μας με μεγάλη επιτυχία, χαμόγελα, χαρά και κέφι!

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των μαθητών μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, την κα Σαραφείδου Διευθύντρια ΠΑ Ροδόπης και την κα Κωστενίδου Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών θεμάτων που μας αγκάλιασαν, την κα Ματακάκη Τούλα επίτιμη καλεσμένη μας, την κα Κέλλυ Γκόγκου εκπρόσωπο της ΔΚΕΠΠΑΚ κι όλους τους φίλους του σχολείου  μας που ακόμη μία χρονιά είχαμε τη τύχη να έχουμε κοντά  μας.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΥΓΕΙΑ   ΑΓΑΠΗ  ΕΥΤΥΧΙΑ

ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Το ΕΕΕΕΚ στο ΕΔ

Με μεγάλη μας χαρά χθές 22.12.22 υποδεχθήκαμε ομάδα μαθητών του ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής για να μας τραγουδήσει τα κάλαντα και να ανταλλάξουμε χριστουγεννιάτικες ευχές από κοντά.

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και τους ευχόμαστε Καλές Γιορτές με Υγεία, Ευτυχία και Αγάπη.

Κάλαντα από τη χορωδία της αστυνομίας!

Τη Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε τα κάλαντα των Χριστουγέννων από τη χορωδία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι μαθητές μας χάρηκαν πολύ με τις υπέροχες φωνές και τα μουσικά όργανα αλλά και  με τα δωράκια που τους χάρισαν με αγάπη.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές και σας περιμένουμε και του χρόνου.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ!

Η διεύθυνση, το προσωπικό και οι μαθητές του σχολείου μας , θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της εταιρείας Ταξί “ΠΗΓΑΣΟΣ”

για το χρηματικό ποσό που πρόσφεραν εν όψη των εορτών των Χριστουγέννων, θέλοντας να χαρίσουν χαρά και χαμόγελα στους μαθητές μας το 2023.

Viber 2022 12 20 21 05 22 477

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας  Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

Σήμερα  Παρασκευή 16/12/2022 το σχολείο μας συμμετείχε στην εκδήλωση που οργάνωσε για τα ειδικά σχολεία της πόλης μας ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητα Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης.

 Έτσι όταν μας καλωσόρισε ο κ. Τσαλικίδης και μας προσκάλεσε, βάλαμε όλοι τα στολίδια που είχαμε φτιάξει στο σχολείο ειδικά για το Χριστουγεννιάτικο αυτό δέντρο, μέχρι που γέμισε και στολίστηκε με αμέτρητα , πολύχρωμα , χειροποίητα δεντράκια , σπιτάκια, μπάλες και χιονονιφάδες. Ο Αϊ Βασίλης χάριζε στους μαθητές από ένα κουτάκι γεμάτο γλυκά καλούδια!

Στη συνέχεια μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Κομοτηνής έπαιξαν και τραγούδησαν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Στο τέλος ο κ. Τσαλικίδης δώρισε σε όλα τα σχολεία από ένα κουτί με δώρα.

Η χαρά και το χαμόγελα δεν έφυγαν ούτε μια  στιγμή από τα πρόσωπα όλων μας.

Ευχαριστούμε πολύ τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσαλικίδη για την πρόσκληση στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως , για ακόμα μία φορά , τον κ. Λυκούδη, πρόεδρο της Εταιρείας ” ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ” που φρόντισε για την μετακίνηση μας .

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με υγεία και ευτυχία!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

Σήμερα 15/12/2022 μας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γκαράνης, συνοδευόμενος από την κ. Αμπατζή Μαρία- δημοσιογράφο ειδική συνεργάτης . Τους υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά. Η διευθύντρια τους ξενάγησε  στους χώρους του σχολείου και τους  ενημέρωσε για  την λειτουργία , το προσωπικό και τους μαθητές της σχολικής μονάδας. Στη συνέχεια όλοι μαζί τραγουδήσαμε τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Ο κ. Γκαράνης προσέφερε στους μαθητές μας παιχνίδια και εκπαιδευτικό υλικό.

Τον αποχαιρετήσαμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ και ανταλλάσσοντας  πολλές ευχές για τις γιορτές μέσα από την καρδιά μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  !!!

 

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

 

Χριστούγεννα χωρίς χριστουγεννιάτικα μπισκότα γίνεται; Δε γίνεται!!!

Έτσι και εμείς σηκώσαμε μανίκια,,,, πλύναμε χεράκια,,,,, ετοιμάσαμε τα υλικά μας …..

και,,,,,, τα ρίξαμε στο μπολ….. ανακατέψαμε ,,, ζυμώσαμε,,,,,, κόψαμε με τα κουπάτ…..

ψήσαμε ……… στολίσαμε…..

και ιδού  το αποτέλεσμα,,,,,,,,,,

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Σήμερα Δευτέρα 12/12/22 ομάδα μαθητών του σχολείου μας επισκέφτηκε το Λαογραφικό Μουσείο Κομοτηνής. Η μουσειολόγος κ. Γκόγκου Κέλυ είχε ετοιμάσει μία ειδικά διαμορφωμένη δράση και έτσι έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές μας να περιηγηθούν στους χώρους του Μουσείου, ενημερώνοντας μας για τα εκθέματα.

Στη συνέχεια όλοι μαζί χρωματίσαμε  τα ομορφότερα λουλούδια για να στολίσουμε την ποδιά που είχε ετοιμάσει για μας.

Αφού ποζάραμε όλο χάρη με την στολισμένη μας ποδιά…

προσφέραμε ένα από τα χειροποίητα στολίδια μας για το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Μουσείου και την προσκαλέσαμε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας….

την αποχαιρετήσαμε με τις καλύτερες ευχές για τις γιορτές.

 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΡΑΪΑΝ ΚΑΙ ΝΟΥΡ Ή ΝΟΥΡ ΚΑΙ ΡΑΪΑΝ”

Την Παρασκευή 9/12/2022 οι μαθητές του σχολείου μας βρέθηκαν στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής και παρακολούθησαν την παράσταση της παιδικής σκηνής του θεάτρου με τίτλο ” Ράϊαν και Νουρ  ή Νουρ και Ράϊαν”. Με τα μάτια στη σκηνή η ώρα πέρασε ευχάριστα και οι μαθητές μας απόλαυσαν τους ηθοποιούς, τα κοστούμια και τις περιπέτειες των ηρώων και διασκέδασαν πολύ.

Στο τέλος χειροκροτήσαμε με  ενθουσιασμό τους ηθοποιούς και αποχωρήσαμε για να επιστρέψουμε στο σχολείο μας.

ΠΑΡΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ!!!

Την Πέμπτη 7/12/2022 ο  Βάιος  είχε τα γενέθλια του. Έτσι  αφού έσβησε τα κεράκια του και τραγουδήσαμε το τραγούδι των γενεθλίων, στήθηκε πάρτι με μουσική και τραγούδια. Μικροί και μεγάλοι ευχηθήκαμε από καρδιάς ότι καλύτερο στον Βάιο, γευτήκαμε τη νοστιμότατη τούρτα και διασκεδάσαμε παίζοντας και χορεύοντας.

Ευχαριστούμε τους γονείς του Βάιου για τα κεράσματα και ευχόμαστε υγεία και τα χαμόγελα και η χαρά  να γεμίζουν την καθημερινότητα τους.