Ανακυκλώνουμε: Σχολική εικαστική δράση με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών

Μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής με αφορμή τη διαγωνιστική δράση “Σχολική Εικαστική Δράση με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών”, συνέλλεξαν ανακυκλώσιμα υλικά και με τη βοήθεια της εικαστικού κας. Κογκαλίδου Σοφία εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν μια κούκλα από πλαστικά υλικά. Σακούλες, αλουμινόχαρτο, σακουλάκια από σοκολατάκια, πλαστικό δίχτυ για τα φρούτα ήταν τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, ενώ με λίγες μόνο πινελιές σχημάτισαν το πρόσωπο!

Η δημιουργία της κούκλας από ανακυκλώσιμα υλικά τους έδωσε την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τα ανακυκλώσιμα υλικά, να δουλέψουν ομαδικά και ταυτόχρονα να αναγνωρίσουν τη σπουδαιότητα της επαναχρησιμοποίησης των υλικών.

Γι’ αυτό οι μικροί μαθητές μας χρειάζονται τη στήριξη όλων μας!!

Από σήμερα 23/03/2022 έως τις 11/04/2022 είναι η διαδικασία της ψηφοφορίας με σκοπό την ανάδειξη της καλύτερης δημιουργίας

Τα βήματα είναι τα εξής:

1. Μπαίνετε στον σύνδεσμο https://followgreen.gr/komotini

2. Κάνετε εγγραφή

3. Κατεβάζετε την εφαρμογή του Followgreen και στη συνέχεια κάνετε είσοδο

4. Πηγαίνετε στην επιλογή “ΣΧΟΛΕΙΑ”

5. Βρίσκετε την ανακοίνωση “Σχολική εικαστική δράση με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών” και κάνετε κλικ στην επιλογή “Μου αρέσει”

6. Με τα βελάκια που υπάρχουν βρίσκετε την φωτογραφία, την επιλέγετε και από πάνω κάνετε κλικ στο “Μου αρέσει “ και στη συνέχεια “Ναι