Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “Ο ΧΡΟΝΟΣ” ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΜΑΣ!

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το άρθρο της εφημερίδας “Ο Χρόνος” που αφορά την επίσκεψη μας στον ραδιοφωνικό σταθμό Χρόνος 87,5.

https://www.xronos.gr/reportaz/eidiko-dimotiko-sholeio-komotinis-episkefthike-radio-hronos-875fm

 

12

 

 

 

 

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ “ΧΡΟΝΟΣ 87,5”

Επιτέλους τα καταφέραμε!!!

Αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών επισκεφτήκαμε την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 το ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας “Ράδιο Χρόνος στους 87.5 FM”. Εκεί με μεγάλη χαρά μας υποδέχθηκε ο εκδότης της εφημερίδας κ. Σταύρος Φανφάνης στον οποίο και παραδώσαμε την χειροποίητη κατασκευή “ένα χαρούμενο παλιό ραδιόφωνο ” και την κάρτα των μαθητών μας. Ο κ. Φανφάνης  μας ξενάγησε στους χώρους του σταθμού και με μεγάλη προθυμία απάντησε σε όλες μας τις ερωτήσεις. Μας παρουσίασε τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό που απαιτείται για να υπάρξει ένα στούντιο, καθώς και με ποιον τρόπο βγαίνει στον “αέρα” και μεταδίδεται ζωντανά μια εκπομπή. Στη συνέχεια μπήκαμε στο στούντιο και με τη βοήθεια του ηχολήπτη κ. Ψάλτη Σίμο  ηχογραφήσαμε και ακούσαμε τη δική μας συνέντευξη, με τους μαθητές να απαντάνε σε ορισμένες ερωτήσεις.

Μικροί και μεγάλοι το διασκεδάσαμε αφάνταστα, μας κέρασαν γλυκάκι και ενθουσιασμένοι πήραμε το δρόμο της επιστροφής αφού πρώτα ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Φανφάνη και τους εργαζόμενους του σταθμού για το ενδιαφέρον τους και για την άψογη φιλοξενία τους.

Ευχαριστούμε θερμά και τον πρόεδρο κ. Λυκούδη Νικόλαο και τους ανθρώπους της εταιρείας ¨Αστικά Κομοτηνής¨, που στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις του σχολείου και φροντίζει για την μετακίνηση των μαθητών και των εκπαιδευτικών.