Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Την Τετάρτη 27/10/2021 γιορτάστηκε στο σχολείο μας η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου. Με το θεατρικό που ετοίμασαν μαθητές και εκπαιδευτικοί, ξορκίσαμε τον πόλεμο και υποδεχτήκαμε την ειρήνη. Με τα τραγούδια μας ζωντανέψαμε το πνεύμα της εποχής εκείνης και σταθήκαμε περήφανοι στο άκουσμα του εθνικού μας ύμνου. Στο τέλος όλοι μαζί χορέψαμε με πολύ κέφι και χαρά  παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας μας. Στη γιορτή μας συμμετείχαν και οι μαθητές του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κομοτηνής.

Ευχαριστούμε την κ. Μαριάνα Πεϊχαμπέρη για τον συντονισμό της γιορτής μας, όλους τους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί , αλλά κυρίως ευχαριστούμε τους μαθητές μας που κατέβαλαν τη μέγιστη προσπάθεια για να ανταποκριθούν στο ρόλο τους.

Του χρόνου με υγεία!

 

ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ

Στα πλαίσια των δράσεων του Συλλόγου Ελλήνων Καρκινοπαθών Ν. Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» για  τον Οκτώβρη – μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την  πρόληψη  του καρκίνο του μαστού –  το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής υποστήριξε εμπράκτως την προσπάθεια αυτή με δημιουργικές κατασκευές κατόπιν παρότρυνσης της Προέδρου του Συλλόγου κυρίας Ροδούλας Κοκκινάκη.

Έτσι η  κα. Κογκαλίδου Σοφία,  η εικαστικός του σχολείου μας, οργάνωσε μία δράση  με τη στήριξη όλου του προσωπικού του σχολείου και τη συμμετοχή όλων των μαθητών.

Τα παιδιά ζωγράφισαν, έκοψαν και κατασκεύασαν τις δικές τους κάρτες θέλοντας να μεταφέρουν το  μήνυμα   σε όλο τον κόσμο, με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη και ελπιδοφόρα προσπάθεια.

Γενέθλια!

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 γιορτάσαμε τα γενέθλια  αγαπημένου μας μαθητή. Οι συμμαθητές απόλαυσαν μια υπέροχη τούρτα και του ευχήθηκαν μαζί με το τραγουδάκι των γενεθλίων Χρόνια Πολλά. Ακολούθησε πάρτι και χορός!