ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που με την συμβολή της σχολικής επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής μας παρείχαν έναν εκτυπωτή για χρήση από όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

ΕΚΔΡΟΜΗ!

Την Τετάρτη 26.05.21 θέλαμε να πάμε εκδρομή κι οι δάσκαλοί μας το έκαναν πραγματικότητα! Βάλαμε τα καπελάκια μας, πήραμε τα νεράκια μας και ξεκινήσαμε για το Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής. Περάσαμε υπέροχα! Γυμναστήκαμε, τρέξαμε, παίξαμε παιχνίδια με τη μπάλα, απολαύσαμε τη δροσιά των δέντρων και του γρασιδιού, ήπιαμε το χυμό μας κι αφού χορτάσαμε παιχνίδι, ξεγνοιασιά και διασκέδαση επιστρέψαμε γεμάτοι ενέργεια και αναζωογονημένοι στο όμορφο σχολείο μας.

Οι δάσκαλοι μας υποσχέθηκαν πως θα το ξανακάνουμε σύντομα! Μέχρι τότε απολαύστε τις στιγμές μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ευχαριστούμε θερμά την “ΑΒ Βασιλόπουλος” για τη δωρεά γευμάτων στα πλαίσια του προγράμματος “Πρόληψη – Διατροφή”, στους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής για τη σχολική χρονιά 2020 – 2021.

Οι κοιλίτσες μας χόρτασαν και το απόλαυσαν!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής ευχαριστεί θερμά το Τεχνικό Γραφείο Λαγκάζαλη Χάρη και Κουκίδου Βάσω για την δωρεά ενός κλιματιστικού καθώς και την εταιρεία Τεχνολύσεις – Ναλμπάντης Δ. για την εγκατάστασή του.

Το καλοκαίρι μας προβλέπεται δροσερό!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΝΗ!!!

Ανήμερα τις ονομαστικής γιορτής ” Κωνσταντίνου και Ελένης” οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου επιφύλαξαν μικρή έκπληξη στην  μαθήτρια μας την Ελένη. Γράψανε τις ευχές τους, τις αφιερώσανε ζωγραφιές και όλοι μαζί οργανώσαμε ένα μικρό πάρτι. Χορέψαμε, τραγουδήσαμε και της ευχηθήκαμε με μία φωνή …….  ¨ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΑ ΕΛΕΝΗ”!!!