ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αγαπητοί μας γονείς και κηδεμόνες

Με λύπη μας σας  πληροφορούμε πως το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό από 19/10/2020 έως και 30/10/2020 λόγω κρούσματος covid-19.

Το σχολείο έχει ήδη απολυμανθεί και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τους εκπαιδευτικούς να επικοινωνήσουν μαζί σας έτσι ώστε να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό η σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση των μαθητών μας.

Με υπομονή και καλή διάθεση από όλους σύντομα θα το ξεπεράσουμε και αυτό και θα γυρίσουμε στην κανονικότητά μας πολύ γρήγορα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ !

Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα «Το παιχνίδι» που δέχθηκε να φιλοξενήσει στο χώρο του τον  Κουμπαρά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής.
Ευχαριστούμε τους Κομοτηναίους πολίτες για τις προσφορές τους καθώς και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος για τα υπέροχα παιδαγωγικά παιχνίδια που μας χάρισαν και χαροποίησαν στο έπακρο μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Το πνεύμα αλληλεγγύης στο τόπο μας είναι ανεξάντλητο.
Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά!

ΔΙΠΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

Την Τετάρτη 7/10/2020 γιορτάσαμε στην παιδική χαρά μας την ονομαστική γιορτή δύο μαθητριών μας.  Τα κεράσματα και οι ευχές μας χαροποίησαν όλους, μικρούς και μεγάλους. Οι τούρτες γενεθλίων ήταν προσφορά των στρατιωτών (οδηγού και συνοδού) που φροντίζουν για τη μεταφορά των μαθητών με το σχολικό λεωφορείο. Τους ευχαριστούμε θερμά όπως και τους γονείς των παιδιών που φρόντισαν να κάνουν αυτή τη μέρα ξεχωριστή.
Ευχόμαστε στις εορτάζουσες χρόνια πολλά, υγεία και καλή πρόοδο!