ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ

Μια προσφορά αγάπης προς τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9/2/2019.Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης «Νηρηίδες» τμήμα Κομοτηνής, παρέδωσαν το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε, ξεστολίζοντας το χριστουγεννιάτικό δέντρο τους, μια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, προσφέροντας αγάπη και χαρά σε συνανθρώπους μας.Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης, αποτελούν τη γυναικεία Οργάνωση και μία από τις τέσσερις οργανώσεις της Παγκόσμιας Ελληνοαμερικανικής Εκπαιδευτικής και Προοδευτικής Οργάνωσης γνωστής με το ακρωνύμιο ΑΗΕΡΑ, η οποία είναι η πολυπληθέστερη, ισχυρότερη και αρχαιότερη οργάνωση της διασποράς με σκοπό την προώθηση και διατήρηση της ελληνικής κληρονομιάς. Η έδρα της βρίσκεται στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης είναι μη κομματική και μη θρησκευτική οργάνωση. Οι στόχοι των Θυγατέρων της Πηνελόπης είναι η προβολή του Ελληνισμού, η ανάδειξη της συμβολής του στον παγκόσμιο πολιτισμό, η προώθηση της Παιδείας, της Φιλανθρωπίας, της Κοινωνικής Ευθύνης και της Οικογενειακής & Ατομικής Προόδου, αλλά και των ευθυνών των μελών της έναντι της Πολιτείας.
Σήμερα, οι Θυγατέρες της Πηνελόπης πρωτοστατούν σε φιλανθρωπικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Σε συνεργασία με τους άλλους 3 οργανισμούς της οικογενείας ΑΧΕΠΑ έχουν συμβάλλει χρηματικώς σε πολλά κοινωφελή έργα, τόσον επί εθνικού όσο και επί διεθνούς επιπέδου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις «Θυγατέρες της Πηνελόπης» για την προσφορά αγάπης, αλλά και τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου, που στηρίζουν ανιδιοτελώς τους μαθητές μας.