ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Την Παρασκευή 25/10/2019 γιορτάσαμε και φέτος στο σχολείο μας  την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβριου. Θυμηθήκαμε  τα γεγονότα της εποχής εκείνης  παρακολουθώντας βίντεο, τραγουδήσαμε γνωστά τραγούδια και οι μαθητές μας απήγγειλαν τα ποιήματα τους. Κατέθεσαν στο τέλος στεφάνια που είχαν φτιάξει προς τιμήν των ηρώων της πατρίδας μας.

Λίγες μέρες πριν από τη γιορτή δεν μπορούσαμε  να μην ετοιμάσουμε κάτι.  Οι μαθητές κόβουν, βάφουν και δημιουργούν.Οι  κατασκευές τους,  όπως  χάρτινα στρατιωτάκια, σημαιούλες  και στεφάνια,  κοσμούν το χώρο του σχολείου και της τάξης.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 25/10/2019 στο σχολείο μας θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της Εθνικής  επετείου της “28ης Οκτωβρίου”. Οι μαθητές (και του ολοήμερου) θα προσέλθουν κανονικά το πρωί και θα αποχωρίσουν στις 10: 15.

Οι μαθητές που θα συμμετέχουν στην παρέλαση, τη Δευτέρα 28/10/2019, θα προσέλθουν με τους γονείς τους στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας “Ευαγγελισμός”, μέχρι τις 11:45 το αργότερο και θα τους παραλάβουν στο τέλος της παρέλασης ( στο Ζαχαροπλαστείο “Νίκος”). Η παρέλαση θα αρχίσει στις 12:00 η ώρα. Τα παιδιά  θα πρέπει να φοράνε άσπρη μπλούζα και σκούρο μπλε ή τζιν παντελόνι/φούστα (προαιρετικά).

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Πριν λίγες μέρες γιορτάσαμε τα γενέθλια της αγαπημένης μας μαθήτριας. Μαθητές και προσωπικό τραγουδήσαμε, διασκεδάσαμε και απολαύσαμε την υπέροχη τούρτα.

Της ευχόμαστε όλοι καλή  πρόοδο, να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί μας γονείς και κηδεμόνες

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση γονέων και εκπαιδευτικών για ενημέρωση, συζήτηση και γνωριμία καθώς βρισκόμαστε στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου στις 16:00 (τέσσερις) το απόγευμα.

Θα χαρούμε με την παρουσία όλων σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής