Μηνύματα αγάπης σε μακρινούς φίλους….

Όλα ξεκίνησαν λίγες μέρες πριν…. Γιορτινή ατμόσφαιρα, τραγούδια, κάλαντα, ευχές, γράμματα σε αγαπημένους.. “Ας στείλουμε ευχές μέσα από ένα τραγούδι!” σκεφτήκαμε….. κι κάπως έτσι έγινε ένα όμορφο βίντεο με αγάπη, προσπάθεια, συνεργασία, υπομονή και προσδοκία για επικοινωνία…. Γιατί ο στόχος και η ουσία είναι η επικοινωνία, οι γιορτές θα τελειώσουν, όμως μια όμορφη σύνδεση με…Συνέχεια ανάγνωσης Μηνύματα αγάπης σε μακρινούς φίλους….

Εθελοντική προσφορά – “Χαμόγελο του παιδιού”

Για μια ακόμα φορά το σχολείο μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ανθρωπιάς   σκορπίζοντας …  πολλά χαμόγελα  για το : ΧΑΜΟΓΕΛΟ  ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ .   Ξεπέρασε  πράγματι κάθε προσδοκία  η συγκέντρωση  τροφίμων που έγινε το τελευταίο διάστημα, αφού συγκεντρώθηκαν πάρα πολλές  κούτες, οι οποίες με την εθελοντική προσφορά του μεταφορέα, Βαγγέλη Μπον,  έφτασαν στον προορισμό τους στην Αθήνα…Συνέχεια ανάγνωσης Εθελοντική προσφορά – “Χαμόγελο του παιδιού”

Ευχές από τα μικρότερα χεράκια!

Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, οι μικροί μας μαθητές ήρθαν σε επαφή (εκτός όλων των άλλων) με τον τρόπο επικοινωνίας των κωφών ή βαρύκοων ατόμων. Λόγω των ημερών λοιπόν εύχονται  σε όλους σας …..

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 3-12-21

Μια μέρα για να μας θυμίσει όσα κάποιες φορές ξεχνάμε…. Μια μέρα για να μάθουμε κάτι που ίσως δεν γνωρίζαμε…. Μια μέρα για να σκεφτούμε, να δράσουμε…. Συζητήσαμε όλοι λοιπόν, μικροί και μεγάλοι, είδαμε βίντεο που μας έδωσαν ερεθίσματα για επιπλέον συζήτηση και σκέψη, μάθαμε πώς να επικοινωνούμε στην ελληνική νοηματική γλώσσα, πώς διαβάζει ένας…Συνέχεια ανάγνωσης Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 3-12-21

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση