ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΕΥΧΕΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Τα σχολεία έκλεισαν για τις διακοπές των χριστουγέννων,  τα παιδιά θα έχουν τον ελεύθερο χρόνο να ξεκουραστούν από τα μαθήματα  και να  περάσουν τις γιορτινές ημέρες με τις οικογένειές τους. Τις τελευταίες  ημέρες  πριν κλείσει το σχολείο  οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κινηματογραφική τανία  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου <<Η  εποχή των παγετώνων  4>> καθώς επίσης να εκκλησιαστούν  και την Τριτη 23/12 να δουν τη θεατρική παράσταση  <<Ο Άγιος Βασίλης …κοκκινοσκουφίτσα>> στην οποία πρωταγωνιστούν  αρκετοί  εκπαιδευτικοί  του σχολείου μας. Αφού  πήραν και τους βαθμούς έφυγαν να απολαύσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων, δίνοντας ραντεβού ξανά στα θρανία την Πέμπτη  8/1/2015.Την εβδομάδα που πέρασε μοιράστηκαν και  ημερολόγια  του 2015 σε όλους τους μαθητές  με τις φωτογραφίες τους.  Τα ημερολόγια δόθηκαν στην τιμή των 3 ευρώ /τμχ , ενώ ένα δεύτερο προσφερόταν  δωρεάν από το Σύλλογο.

Τα μέλη του Συλλόγου με την έναρξη  των μαθημάτων  ετοιμάζουν  την κοπή της βασιλόπιτας  και  ο τυχερός  μαθητής του 2015  που θα βρει το φλουρί θα κερδίσει ένα μεγάλο δώρο,  προσφορά  του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων .

Έχει ήδη επίσης ξεκινήσει και η  προετοιμασία για τον ετήσιο αποκριάτικο χορό, στις 14/02/2014 και ημέρα Σάββατο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι το πάρτυ της  χρονιάς, το οποίο θα μείνει αξέχαστο  σε όλους.

Και τέλος να πούμε για το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει μέχρι στιγμής στο σχολείο μας, την κατασκευή  των νέων  τουαλετών,  οι οποίες την προηγούμενη εβδομάδα παραδόθηκαν και επίσημα στη σχολική μονάδα,  έτοιμες για χρήση. Πρόκειται  για ένα νέο κτίσμα στην πίσω πλευρά του σχολικού  κτιρίου,  το οποίο  περιλαμβάνει τέσσερα νέα WC και ένα για Α.Μ.Ε.Α. Οι νέες τουαλέτες θα δοθούν σε  χρήση από  τους μαθητές στην έναρξη των μαθημάτων στις 8/1/2015. Ήταν ένα έργο που το σχολείο μας είχε μεγάλη ανάγκη, ένα έργο που επί  πολλά  χρόνια έμενε σε μελέτες σε συρτάρια των αρμοδίων,  χωρίς κανένας να δίνει  λύση σε ένα τόσο σοβαρό  θέμα. Για αυτόν το λόγο  θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μία φορά όσους συνέβαλαν στην ψήφιση και την ολοκλήρωσή του.

Από τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων  του  1ου Δημοτικού   Σκύδρας.

Μαραντίδης  Γεώργιος , Γιώτα Αντιγόνη, Χατζηθεοδώρου Ειρήνη, Λιολιοσίδου Μαρία, Ανθοπούλου Δέσποινα , Κούλη Ελένη, Μεσελίδου Σοφια, Γκαιτατζή Λιάνα.

   ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ,  ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων