Αφιέρωμα στη Γενοκτονία των Ποντίων

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου, το τμήμα Γ1 με την εκπαιδευτικό θεατρικής αγωγής κ. Καμενή Γαλάτεια σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό  του τμήματος  κ. Αφορόζη Καίτη καθώς και την εκπαιδευτικό φυσικής αγωγής κ. Νάννου Αργυρώ, παρουσίασαν στο σύνολο των μαθητών του σχολείου μας Αφιέρωμα με τραγούδια, ποιήματα, λογοτεχνικά κείμενα (εν μέρει στη ποντιακή διάλεκτο) και το χορό Ομάλ, προς τιμήν των Ελλήνων του Πόντου για την 19 Μαΐου, η οποία έχει οριστεί ως ημέρα μνήμης για τη Γ ενοκτονία των Ποντίων.

IMG 20220516 131307

1923 – 2022 «99 χρόνια από τις χαμένες πατρίδες στη Νέα Μηχανιώνα του Θερμαϊκού»

Την Κυριακή 15 Μαΐου συμμετείχε η χορωδία του σχολείου μας στις εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης για την Μικρασιατική καταστροφή, τις οποίες διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μηχανιώνας σε συνεργασία με το Δήμο Θερμαϊκού.  Οι μαθητές μας υπό την καθοδήγηση  του μουσικού  κ. Σάββα Βρεττού, μας ταξίδεψαν μουσικά στις χαμένες πατρίδες και μας συγκίνησαν.

 

IMG 4059

 

Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο

Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο σχολείο. Η ημέρα αυτή αποτελεί μια αφορμή για εκπαιδευτικούς, μαθητές/τριες και γονείς των σχολείων όλης της χώρας να ανταλλάξουν σκέψεις, πληροφορίες και ιδέες και να ενεργοποιηθούν δράσεις ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σχολικής βίας και εκφοβισμού που εκδηλώνεται μεταξύ και εναντίον των μαθητών/τριών, ώστε να περιοριστούν οι δίαυλοι εκδήλωσης της βίας στη ζωή των ανηλίκων και να αποτραπούν οι αρνητικές συνέπειες στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

4

 

6η Μαρτίου – Ημέρα εκδηλώσεων για τον σχολικό εκφοβισμό – τμήμα Β2

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Β’2 τραγουδούν το δικό τους τραγουδάκι ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό.

Τα ηλιοτρόπια της αγάπης μας υπενθυμίζουν να είμαστε στραμμένοι πάντα στη φωτεινή πλευρά των ανθρώπων.

3

Γ1-Δραστηριότητες κατά του σχολικού εκφοβισμού

6η Μαρτίου – Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, η τάξη Γ’1 παρακολούθησε τα ακόλουθα δύο βίντεο:

 1. «Είναι σχολικός εκφοβισμός; (animation)». Πρόκειται για διαδραστικό βίντεο με εμβόλιμες ερωτήσεις για τη βαθύτερη κατανόηση και την εμπλοκή του/της μαθητή/τριας στη διαδικασία. Σκοπός του βίντεο είναι οι μαθητές/τριες να κατανοήσουν τι σημαίνει σχολικός εκφοβισμός, τις μορφές του και τους τρόπους αντιμετώπισης.
 2. «Το παιδί με την κόκκινη γραμμή The Kid with the red line Anti-bullying Short Film». Πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους εναντίον του σχολικού εκφοβισμού. Πριν την προβολή της ταινίας, οι μαθητές της Γ’1 ενημερώθηκαν για τα μέλη που συμμετέχουν σε ένα περιστατικό σχολικού εκφοβισμού (θύτης, θύμα, αμέτοχος/παθητικός παρατηρητής, συμμέτοχος). Κατόπιν παρακολούθησης του βίντεο, οι μαθητές/τριες μπόρεσαν να εντοπίσουν τα μέλη που συμμετείχαν στο σχολικό εκφοβισμό, αιτιολογώντας την απάντησή τους.

Ακολουθούν οι δραστηριότητες, οι οποίες εφαρμόστηκαν στην τάξη Γ’1:

Το Κουτί της Αλήθειας

Τα παιδιά δημιούργησαν το «Κουτί της Αλήθειας» , τονίζοντας τη σημασία της αγάπης, της φιλίας, της συντροφιάς και του σεβασμού. Μέσα στο κουτί θα μπορούν να ρίχνουν το δικό τους γράμμα για να αναφέρουν κάποιο γεγονός βίας το οποίο είτε έχουν βιώσει οι ίδιοι ή έχουν δει να γίνεται και θέλουν να το πουν.

4

Ο Μυστικός Φίλος

 • Οι μαθητές/τριες κλήθηκαν να γράψουν το όνομά τους σε ένα χαρτί και να το τοποθετήσουν μέσα σε ένα κουτί. Κάθε μαθητής/τρια που έγραψε το όνομά του, τράβηξε τυχαία ένα χαρτί. Το όνομα το οποίο αναγραφόταν στο χαρτί που τράβηξε ήταν ο/η μυστικός/ή του/της φίλος/η και η αποστολή του/της μαθητή/μαθήτριας είναι να του/της κάνει πιο όμορφη και ευχάριστη τη σχολική ζωή, προσφέροντάς του/της χαρά!
 • Η αποκάλυψη του/της μυστικού/ής φίλου/ης έγινε με τον ακόλουθο τρόπο: Τα παιδιά κάθισαν σε κύκλο, τηρώντας τις κατάλληλες αποστάσεις. Η εκπαιδευτικός έδωσε στο πρώτο παιδί την άκρη από ένα κουβάρι χρωματιστό μαλλί. Ο πρώτος έκανε την αποκάλυψη και μετά έριξε το κουβάρι στον επόμενο και το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι.
 • Στο τέλος φαίνονται όλες οι διαφορετικές συνδέσεις που υπήρξαν στη δραστηριότητα του Μυστικού Φίλου και ταυτόχρονα παρατηρούμε ότι όλοι είμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας.

5

 

6η Μαρτίου – Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

 

Με αφορμή την Πανέλληνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, η τάξη Δ’1 παρακολούθησε διαδραστικά βίντεο εναντίον του σχολικού εκφοβισμού, διάβασε και συζήτησε το βιβλίο «Κόκκινο ή γιατί ο σχολικός εκφοβισμός δεν είναι αστείο» (Γιαν ντε Κίντερ) και στη συνέχεια  πραγματοποίησε τις ακόλουθες δραστηριότητες:

  

Το δέντρο της φιλίας

Το δέντρο της φιλίας, που το μυστικό του για μια πραγματική φιλία και αγάπη μεταξύ μας κρύβεται στα πολύτιμα φύλλα του: «συγγνώμη», «σέβομαι», «ακούω», «αγαπώ», «εκτιμώ», «παρακαλώ», «συνεργάζομαι», «βοηθάω», «παρακινώ», «παραδέχομαι», «αποδέχομαι»

 

 1

  

 

Υποστηρικτής – Παρατηρητής

Διερευνήθηκε η έννοια του Υποστηρικτή του θύματος και του Παρατηρητή στον εκφοβισμό και επισημάνθηκε ο σημαντικός ρόλος του Υποστηρικτή του θύματος για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας.

2

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2022-2023

eggrafes

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για την Α΄ Τάξη

αρχίζουν την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 και

ολοκληρώνονται την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

 

ΩΡΕΣ  ΕΓΓΡΑΦΩΝ  ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 10:00 -11:30 π.μ.

                                     τηλ.:  2392031226

 

Στην Α΄ (Πρώτη) Τάξη θα  φοιτήσουν το Σχ. Έτος 2021-2022 τα παιδιά που γεννήθηκαν  από 1/1/2016 έως 31/12/2016

Δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή:

 

1) Πιστοποιητικό Γέννησης, το οποίο αναζητείται από το σχολείο και δεν απαιτείται η προσκόμισή του.

Μόνο για τους αλλοδαπούς μαθητές Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης ή ομοειδές Πιστοποιητικό, επίσημα μεταφρασμένο, το οποίο κατατίθεται στο σχολείο.

2) Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο να αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

3) Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) (Το έντυπο χορηγείται από το σχολείο)

«Καταρτίζεται και συμπληρώνεται από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά ιατρεία κτλ.) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή των ιδιωτών γιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες ιατρούς, (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία).

Ειδικότητες ιατρών με δυνατότητα κατάρτισης:  παιδίατροι, γενικοί ιατροί και σε ειδικές περιπτώσεις παθολόγοι»

4) Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου (Εκδίδεται στις 15-06-2021. Μέχρι την έκδοσή του προσκομίζεται υποχρεωτικά από το γονέα «Βεβαίωση Φοίτησης» Νηπιαγωγείου).

5) Αποδεικτικό Στοιχείο Διεύθυνσης Κατοικίας (Λογαριασμός ΔΕΚΟ, μισθωτήριο οικίας στο όνομα του γονέα ή κηδεμόνα ή άλλο έγγραφο που αποδεικνύει τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του μαθητή/τριας).

 

ΘΕΜΑ: Σχολικές Περιφέρειες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Θερμαϊκού για το σχολικό έτος 2022-2023Λήψη αρχείου

Ευχές για το νέο έτος

.jpg

Η διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί και όλο το προσωπικό του σχολείου μας

ευχόμαστε

σε όλους τους γονείς-κηδεμόνες, μαθητές και μαθήτριές μας

μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία!

Ενεργοποίηση πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι ανιχνεύθηκε θετικό κρούσμα COVID – 19  σε τμήμα του σχολείου μας και έτσι ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ .

Σύμφωνα με αυτό όλοι οι μαθητές/τριες του τμήματος καθώς και οι εκπαιδευτικοί του, χαρακτηρίζονται στενές επαφές και τηρείται απαρέγκλιτα η διαδικασία που προβλέπει ο ΕΟΔΥ.

Πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα απολύμανση του σχολικού χώρου.

Το σχολείο συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος στο οποίο παρουσιάστηκε το κρούσμα, θα λειτουργήσει κανονικά για όλους τους μαθητές/τριες τη Δευτέρα 22-11-2021.

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον/στην μαθητή/τρια του Σχολείου μας.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

polytexneio100

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Το σχολείο μας, όπως κάθε χρόνο, θα οργανώσει εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, που θα πραγματοποιηθούν εντός του κάθε τμήματος, όπως προβλέπεται στην με αριθμ. πρωτ. Φ1/141444/Δ2/04-11-2021.

Έτσι, την Τετάρτη 17/11/2021, οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο στις 08:30 π.μ. και θα αποχωρήσουν στις 09:45 π.μ. .

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες τους να φροντίσουν για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρησή τους από το σχολείο (Η Πρωινή Ζώνη, με την πρόωρη-πρωινή προσέλευση και το Ολοήμερο Πρόγραμμα την ημέρα αυτή δε θα λειτουργήσουν).

Από τη Διεύθυνση

Ενεργοποίηση πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι ανιχνεύθηκε θετικό κρούσμα COVID – 19  σε τμήμα του σχολείου μας και έτσι ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με αυτό όλοι οι μαθητές/τριες του τμήματος καθώς και οι εκπαιδευτικοί του, χαρακτηρίζονται στενές επαφές και τηρείται απαρέγκλιτα η διαδικασία που προβλέπει ο ΕΟΔΥ.

Πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα απολύμανση του σχολικού χώρου.

Το σχολείο συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος στο οποίο παρουσιάστηκε το κρούσμα, θα λειτουργήσει κανονικά για όλους τους μαθητές/τριες την Παρασκευή 12-11-2021.

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον/στην μαθητή/τρια του Σχολείου μας.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ EDUPASS.GOV.GRΛήψη αρχείου

Πλήρωση θέσης Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου για το 1ο Δημ. Σχολ. Ν. Μηχανιώνας

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θερμαϊκού , έχοντας υπόψη:

Τις παρ.3 και 4 του άρ. 45 του Ν. 2696/1999 (ΦΕΚ 57Α/23.3.1999)

Την παρ. 45 άρ. 14 Ν.2817/2000 (ΦΕΚ 78 α /14.3.2000)

Την αρ. παρ. 2515/5/13 στ/15.9.1997 ΚΥΑ (ΦΕΚ 839 Β/19.9.97) ( η παρ. 2 αντικαταστάθηκε με την ΑΠ 2515/5/13/16.10.1997 (ΦΕΚ 967Β/29.10.1997)

Την αρ. 32633/29.9.2000/ΥΑ

Την με αρ. πρ. Φ.11.1/564/Γ1598/25.6.1999 εγκύκλιο του ΥΠ.Ε.Π.Θ.

Την αριθμό  71/2021 απόφαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θερμαϊκού

Προκηρύσσει

Την πλήρωση (1) μίας θέσης σχολικού τροχονόμου για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μηχανιώνας, η θητεία του οποίου αρχίζει από την υπογραφή της σύμβασης έως τη λήξη του σχολικού έτους 2021-2022.

Στη θέση αυτή μπορεί να απασχοληθεί κάθε ενήλικο άτομο άνω των 18 ετών, αρκεί να μπορεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και στις υποχρεώσεις του.

Οι ώρες απασχόλησής του είναι:

 • Από τις 7:50 έως 8:20 το πρωί
 • Από 13:00 έως 13:30 το μεσημέρι.

Στον εθελοντή σχολικό τροχονόμο θα καταβάλλεται από τη Σχολική Επιτροπή μηνιαία αποζημίωση ύψους 176 ευρώ (για τον μήνα Ιούνιο η αποζημίωση ανέρχεται στο ποσό των 88,00 ευρώ) για την κάλυψη των εξόδων κίνησής του, από σχετική επιχορήγηση του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α.

Ο εθελοντής τροχονόμος δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.

Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο σχολικός τροχονόμος χρησιμοποιεί φορητή πινακίδα «STOP» και φορά γιλέκο χρώματος κίτρινου. Στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη του αναγράφεται, σε δύο παράλληλες γραμμές, με κεφαλαία γράμματα, ανεξίτηλου μαύρου χρώματος η φράση «ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ». Το γιλέκο και οι πινακίδες χορηγούνται από το σχολείο.

Το άτομο που θα επιλεγεί θα ασκήσει τα καθήκοντά του αφού εκπαιδευτεί κατάλληλα.

Η επιτροπή που θα εξετάσει τις αιτήσεις και θα συντάξει το σχετικό πρακτικό θα είναι σύμφωνα με αρ. πρωτ. Φ.11.1/564/Γ1/598/25.6.1999 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. (πρώην ΥΠ.Ε.Π.Θ.) και θα αποτελείται από την

 • Προϊσταμένη της σχολικής μονάδας, Πρόεδρο.
 • Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, μέλος και
 • Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, μέλος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από 1/11/2021 μέχρι και 5/11/2021 στις 12.00 μ.μ. στο Δημοτικό κατάστημα Επανομής Γραφείο σχολικής Επιτροπής Π.Ε. 28ης Οκτωβρίου 16 Επανομή, ή στο email της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής “sxep1@3025.syzefxis.gov.gr” προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά:

 • Αίτηση
 • Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
 • Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
 • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
 • Φωτοαντίγραφο Εκκαθαριστικού 2021
 • Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Μοριοδοτούμενα δικαιολογητικά:

 • Εντοπιότητα
 • Σχέση με τη σχολική κοινότητα
 • Κοινωνικά κριτήρια

Η προκήρυξη θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και στους πίνακες ανακοινώσεων του Δήμου.

 

                                                                                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                                                    ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                                                            ΠΡΩΤΟBAΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

                                                                                                   ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

                                                                                                ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

Ενημέρωση ενεργοποίησης υγειονομικών πρωτοκόλλων ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα ανιχνεύθηκε θετικό κρούσμα COVID – 19  σε τμήμα του σχολείου μας και έτσι ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ .

Σύμφωνα με αυτό όλοι οι μαθητές/τριες του τμήματος καθώς και οι εκπαιδευτικοί του, χαρακτηρίζονται στενές επαφές και τηρείται απαρέγκλιτα η διαδικασία που προβλέπει ο ΕΟΔΥ.

Πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα απολύμανση του σχολικού χώρου.

Το σχολείο συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος στο οποίο παρουσιάστηκε το κρούσμα, θα λειτουργήσει κανονικά για όλους τους μαθητές/τριες την Παρασκευή 1-10-2021.

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον/στην ασθενή του Σχολείου μας.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Εορτασμός Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

    

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, καθώς και της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού το σχολείο μας οργάνωσε και υλοποίησε αθλητικές δραστηριοτήτες και εκδηλώσεις με κοινό σύνθημα για το έτος 2021: «Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά».

Ήταν μια ημέρα γεμάτη από τη χαρά της ζωής, του αθλητισμού, του ευ αγωνίζεσθαι, της συνεργασίας και της δημιουργίας.

Μια ημέρα που επιδιώκει  να εμπνεύσει και να παρακινήσει μαθήτριες και μαθητές στη διαμόρφωση συμπεριφορών και δεξιοτήτων, όπως την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, της αλληλεγγύης, του σεβασμού, της ευγενούς άμιλλας.

Μια ημέρα που στοχεύει να αναδείξει την αγάπη για τα αθλήματα, την αναγνώριση της προσπάθειας, την ουσία του αγώνα και της συμμετοχής, την αξία της νίκης και το όφελος της ήττας.

Ενημέρωση ενεργοποίησης υγειονομικών πρωτοκόλλων ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι ανιχνεύθηκε θετικό κρούσμα COVID – 19  σε τμήμα του σχολείου μας και έτσι ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ .

Σύμφωνα με αυτό όλοι οι μαθητές/τριες του τμήματος καθώς και οι εκπαιδευτικοί του, χαρακτηρίζονται στενές επαφές και τηρείται απαρέγκλιτα η διαδικασία που προβλέπει ο ΕΟΔΥ.

Πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα απολύμανση του σχολικού χώρου.

Το σχολείο συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος στο οποίο παρουσιάστηκε το κρούσμα, θα λειτουργήσει κανονικά για όλους τους μαθητές/τριες τη Δευτέρα 20-09-2021.

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον/στην μαθητή/τρια του Σχολείου μας.

Η Διευθύντρια του Σχολείου