Ε’ τάξη – Ψηφοφορία ακροατών ραδιοφωνικού μηνύματος!

unnamed
 Για τον διαγωνισμό του μαθητικού ραδιοφώνου «Κάν’το ν’ ακουστεί 2020 –  “ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ”»

η ψηφοφορία των Ακροατών ξεκίνησε και είναι διαθέσιμη μέσω του συνδέσμου: http://europeanschoolradio.eu/7fest/vote/. Θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τις συμμετοχές των σχολείων από Ελλάδα και Κύπρο με κατηγοριοποίηση, μέσω των ειδικών φίλτρων που υπάρχουν στην παραπάνω σελίδα. Από το σχολείο μας οι μαθητές της Ε΄ τάξης συμμετέχουν με το ραδιοφωνικό μήνυμα «Εδώ οικο-πολιτεία, εδώ οικο-πολιτεία», με κωδικό αριθμό 5328. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο, θετικά εμπνευσμένο οικολογικό μήνυμα, καθώς οι μαθητές, εμπνευσμένοι από την διαχρονική μας Λιλιπούπολη, ονειρεύονται μια όμορφη πόλη, χωρίς περιβαλλοντικά προβλήματα, όπου μέχρι και τα ονόματα των πολιτών της είναι οικολογικά.

Η πλατφόρμα για την ψηφοφορία του καλύτερου μηνύματος και τραγουδιού έχει ανοίξει από την Τετάρτη 03 Μαρτίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως την Παρασκευή 03 Απριλίου. Εκεί μπορείτε να ακούσετε όλες τις συμμετοχές των μαθητών και για εκείνες που ξεχωρίζετε, να κοκκινίσετε την άδεια καρδία που εμφανίζεται μετά την μέση περίπου της συμμετοχής πατώντας επάνω της. Η συμμετοχή του σχολείου μας είναι στον αριθμό 5328  με τίτλο «Εδώ οικο-πολιτεία, εδώ οικο-πολιτεία». Η συμμετοχή που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες καρδιές θα κερδίσει το βραβείο των ακροατών στο 7ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου που θα γίνει στην Κέρκυρα στις 2-3-4 Απριλίου 2020.

Ας ακούσουμε όλοι τις φωνές των μαθητών και αν εφαρμόσουμε έστω και λίγα από όσα μας λένε, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει!!!

http://europeanschoolradio.eu/7fest/vote/

7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου